Miss Turkey 2017 birincisi belli oldu! İşte o güzel... / VİDEO

Binlerce kişinin büyük merak ve heyecanla beklediği Miss Turkey 2017 dün akşam saatlerinde ekrana geldi. Kyasıya bir rekabetin yaşandığı Miss Turkey 2017 yarışmasının birincisi belli oldu. Türkiye'nin en güzel 20 kızının kaldığı finalde, yarışmayı ünlü oyuncunun yeğeni oldu. Birbirinden güzel 20 genç kızın finale kaldığı yarışmada kimler dereceye girdi? Kıyasıya rekabetin galibi kim? İşte tüm soruların yanıtı...

Herkesin nefesini tutarak bekledi Miss Turkey yarışma tam 91 yıl önce, 1926 yılında Türkiye'nin ilk güzellik yarışmasının yapıldığı Emek Sahnesi'nde düzenlendi. Miss Turkey 2017 Yarışması'nda kraliçe seçilen 3 güzele taçları takıldı. Yarışmaya 10 finalist katıldı. Heyecanla beklenen Miss Turkey 2017 yarışması sonuçlandı. Miss Turkey 2017'nin birincisi olan Itır Esen'in kim olduğu merak ediliyor. Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Itır Esen'in aynı adı taşıyan yeğeninin oldu. Peki Itır Esen'in yeğeni aynı adlı Itır Esen kimdir, kaç yaşındadır? Miss Turkey'in hayatını haberimizde derledik.

erqweq

İŞTE MİSS TURKEY JÜRİLERİ

Jürisi Can Sandıkçıoğu, gazeteci yazar Güneri Civaoğlu, 2012 Miss Turkey kraliçesi Çağıl Özge Özkul, müzisyen Meyra Ilıcak, bale sanatçısı ve koreograf Tan Sağtürk, moda tasarımcısı Özlem Süer, plastik cerrah Öp. Dr. Bülent Cihantimur, Özal Global Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Alp'ten oluşan yarışmada, güzellere önceki yıl kraliçe olan kişiler tarafından taçları takıldı.

MASS

MİSS TURKEY 2017'Yİ KİM KAZANDI?

Tam 91 yıl önce, 1926 yılında Türkiye'nin ilk güzellik yarışmasının yapıldığı Emek Sahnesi'nde düzenlenen Miss Turkey için bu yıl da sonuçlar belli oldu.

Binlerce kişi tarafından büyük merak ve heyecanla beklenen Miss Turkey 2017 yarışmasında 2017 Türkiye güzeli belirlendi. Jüri tarafından belirlenen sonuca göre, birçok aday arasından seçilen Miss Turkey 2017 yarışmasının birincisi ve Türkiye güzeli, Yeşilçam oyuncusu Itır Esen'in yeğeni olan Itır Esen oldu.

Itır Esen, Türkiye'yi Çin'de gerçekleşecek olan 'Miss World' yarışmasında temsil edecek. İkinci olan Aslı Sümen ise ülkemizi Amerika'da, üçüncü olan Pınar Tartan ise Polonya'da temsil etmeye hak kazandı.

ETWETWET

MİSS TURKEY BİRİNCİSİ ITIR ESEN KİMDİR?

Yeşilçam oyuncusu Itır Esen'in aynı adlı yeğeni ve Seslendirme sanatçısı Hayri Esen'in torunu olan Itır Esen, 1999 yılında doğdu. İstanbul Üniversitesi, H.A.Yücel Eğitim Fak. İngilizce öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi olan Itır Esen, ünlü isimlerin tasarımlarında modellik yaptı. Üç yıldır podyumlarda boy gösteren Itır Esen, bugüne kadar Zeynep Tosun, Özgür Masur, Meltem Özbek, Çiğdem Akın, Zeynep Erdoğan gibi ünlü modacıların defilelerinde görev aldı.

ITIR ESEN

Yaş: 18

Boy: 1,80

Doğum yeri: İstanbul

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ, HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ, İNGİLİZCE ÖĞRETMENLİĞİ, 1. SINIF ÖĞRENCİSİ

ERWETWETT

Yarşmanın üçüncüsü Miss Turkey 2017 Supranation güzeli Pınar Tartan oldu.

FSDFSDGD

Aslı Sümen yarışmanın ikincisi yani Miss Turkey 2017 Universe güzeli seçildi.

MİSS TURKEY 2017 İZLE

MİSS TURKEY TARİHÇESİ

Miss Turkey Org. 1980 yılından beri "Miss World", "Miss Universe", "Miss Supranational" ve "Miss International" yarışmalarının Türkiye lisans sahibidir. "Miss Turkey" yarışması dereceye giren dört güzelini, ülkesini temsil etmek amacıyla dünyanın çeşitli yerlerinde düzenlenen bu yarışmalara göndermektedir.

Miss Turkey Organisation, Türk insanının özelliklerini ve imajını dünyaya en güzel şekilde anlatmak amacını taşır.

Biz günümüz kadınının hayata dair hedefleri olan, kendini yenileyen, modern, akıllı ve güzel kadınlar olduğuna inanıyoruz. Miss Turkey tecrübesini yaşayan kızlarımız, bu karakteristik özellikleri, günlük hayatlarına taşımışlardır.

Dünya Güzeli seçilerek tarihe bir not düşenlerden bizimle paylaştığı tecrübeyi, başka profesyonel kariyerlere taşıyanlara kadar tüm "Miss Turkey" finalistleri günümüz Türk kadınının en değerli örneklerindendir.

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.