İdamla yargılanan Hüsnü Mübarek tahliye edildi!

Mısır'ın eski Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek tahliye edildi. Mübarek'in serbest kaldığı dakikalarda, askeri hastanenin bulunduğu Kahire'nin banliyö mahallede bir patlama oldu. Polis kaynakları, ölü ve yaralıların olduğunu bildiriyor.

Mısır'da 2011'deki halk gösterileri sırasında yaşanan ölümlerden sorumlu tutularak 30 yıl hapis cezası alan, ancak sağlık durumundan ötürü uzun süredir askeri hastanede gözaltında tutulan devrik cumhurbaşkanı Mübarek serbest kaldı.

Hüsnü Mübarek kısa bir süre önce de, "2011 yılında göstericilerin öldürülmesine iştirak ettiği" suçlamasıyla yargılandığı davadan beraat etmişti.

Yurt dışına çıkış yasağı getirilen Mübarek, sağlık durumu nedeniyle nakledildiği El-Meadi Askeri Hastanesinde bulunuyordu.

ÖLÜ VE YARALILAR VAR

Mübarek'in tahliye edildiği dakikalarda aynı mahallede bir patlama oldu. Polis kaynakları, patlamada bir kişinin öldüğünü ve üç kişinin de yaralandığını bildiriyor. Henüz saldırıyı üstlenen olmadı.

İdamla yargılanan Hüsnü Mübarek tahliye edildi! ile ilgili etiketler Mısır hüsnü mübarek
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.