Miray Daner gönlünü rol arkadaşına kaptırdı!

Vatanım Sensin'in Hilal'i Miray Daner ve dizide üvey ağabeyi rolünü oynayan Kubilay Aka geçtiğimiz gece birlikte görüntülendi.

'Vatanım Sensin'de üvey abi-kardeşi canlandıran ve rolün inandırıcılığı kaybolmasın diye aşklarını 1.5 yıl saklamak zorunda kalan Kubilay Aka ve Miray Daner, ilk kez görüntülendi.

AŞKLARINI GİZLİYORLARDI

1.5 yıl önce rol aldıkları 'Vatanım Sensin'de başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Kubilay Aka ve Miray Daner, önceki akşam ilk kez Cihangir'de objektiflere takıldı. Geçtiğimiz sezon dizide üvey abi-kardeşi oynayan ikili, rolün inandırıcılığı kaybolmasın diye yapımcı tarafından gelen yasakla, beraberliklerini saklamak zorunda kalmıştı.

"BIRAKIRSANIZ EVİMİZE GİDECEĞİZ"

Diziden ayrılan ve 'Çukur'a Celasun karakteriyle dahil olan Aka ve Daner, Rose Marine adlı mekanda baş başa yemek yedi. Çıkışta sevgilisine sarılmış bir şekilde görüntülenen Aka, flaşların patlamasıyla elini çekmek zorunda kaldı. Muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakan Aka, "Yeterince çektiniz. Bırakırsanız aracımıza binip, evimize gideceğiz" dedi.

İkili böyle görüntülendi:

vatanim-sensin-de-oynayan-kubilay-aka-ile-miray-10650606_1169_m

vatanim-sensin-de-oynayan-kubilay-aka-ile-miray-10650606_513_m

Miray Daner gönlünü rol arkadaşına kaptırdı! ile ilgili etiketler Miray Daner Kubilay Aka sevgilisi Vatanım Sensin
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.