Milli Eğitim Bakanı Yılmaz'dan yeni eğitim müfredatı ile ilgili açıklama

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, yeni eğitim müfredatı ile ilgili çıkan haberlere ilişkin, "Müfredattan Atatürk çıkarıldı' her türlü doğru olmayan bir ifade. İstiyorlar ki toplumda sis perdesi olsun" dedi.

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, yeni eğitim müfredatı ile ilgili çıkan haberler için, "'Müfredattan Atatürk çıkarıldı' her türlü doğru olmayan bir ifade. İstiyorlar ki toplumda sis perdesi olsun. Bazen halkımıza yanlış bilgilerin aktarıldığını da görüyoruz. Bazen de bu söylenenlerin gerçek olamayacağını, doğru olmayan değerlendirmelerin halk vicdanında karşılığı olmadığını, gereksiz bir tartışmaya da girmemek için açıklama da yapmıyoruz. Bu ülkenin bütün değerleri bizim değerlerimizdir. Hiçbirini diğeri ile çatıştırmayız.'' ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz'dan yeni eğitim müfredatı ile ilgili açıklama ile ilgili etiketler Milli Eğitim Bakanı müfredat Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.