MHP'li muhaliflerden 'evet' diyenlere çirkin benzetme!

Muhalif MHP'lilerden 'evet' diyen milliyeçilere "Bozkoyun" benzetmesi geldi.

MHP lideri Bahçeli'ye karşı muhalif tutum sergileyen Meral Akşener, Atilla Kaya, Ümit Özdağ gibi isimlerin bulunduğu grup gezilerine devam ediyor. Ekip, Muş, Bitlis, Tatvan ve Ahlat'ta yaptığı çalışmaların dönüşünde İstanbul'da gazetecilerle buluştu ve şu açıklamaları yaptı:

"BİZ BOZKOYUN DEĞİLİZ"

"Bizim sembolümüzde Bozkoyun yoktur Bozkurt vardır. Bize Başbuğ'umuz ‘bozkoyunlarımız’ diye değil ‘bozkurtlarımız’ diye hitap ederdi. Bizler bu zillete katlanamadığımız için hayır diyoruz.

"BOZKURTLAR BOZKOYUN OLMAYACAK"

Ülkeye giydirilmek istenen deli gömleğine, despotik dayatmaya karşı hayır denilmelidir. 'Liderlere itaat şerefimizdir' sloganı Nazi Almanyası'ndan devşirilen yabancı tutum ve tavırdır. Kültür ve tarihimizde lidere kayıtsız şartsız itaat yoktur. Bozkurtlar bozkoyun olmayacak."

MHP'li muhaliflerden 'evet' diyenlere çirkin benzetme! ile ilgili etiketler Meral Akşener MHP Ümit Özdağ bozkoyun evet referandum
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.