Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı!

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre yurdun geneli çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Sinop, Sivas'ın kuzeydoğu kesimleri, Muğla çevreleri ve Antalya'nın batı kesimleri ile doğu ilçelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun geneli çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Sinop, Sivas'ın kuzeydoğu kesimleri, Muğla çevreleri ve Antalya'nın batı kesimleri ile doğu ilçelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda karla karışık yağmur ve kar, yağış alan diğer yerlerde yağmur ve sağanak yağış şeklinde olması bekleniyor. İç kesimler ile Marmara'nın güney doğusunda sabah ve gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi ile birlikte Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda buzlanma ve don olayı bekleniyor.

KENDİ İLİNİZİN HAVA DURUMUNU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç ve batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı! ile ilgili etiketler hava durumu Meteoroloji
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.