Meteoroloji: Yıllık yağışın 4'te 1'i son 12 saate yağdı!

İstanbul, şiddetli yağış ve fırtınaya teslim oldu. Çok sayıda yerde su baskını yaşanırken, araçlar da mahsur kaldı. Yağış İstanbul'da hava trafiğini de olumsuz etkiledi, rötarlar yaşandı. İstanbul Metrosu ve metrobüs yollarında da su baskınları yaşandı. Bakan Ahmet Arslan, "Bu bir afettir, zarar karşılanacak" dedi. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak can kaybı yaşanmadığını belirtirken, Vali Şahin ve İBB Başkanı Topbaş, öğle 14:00'ten sonra şiddetli yağış beklendiğini açıkladı

İstanbul'da gece saatlerinde başlayan yağış sabah etkisini artırdı. Çok şiddetli bastıran yağış İstanbul'un pek çok noktasında sele neden oldu. Yağışla birlikte fırtına da etkili oldu.. Yağış nedeniyle İstanbul Metrosu ve metrobüs yollarında su baskınları yaşandı, E-5'te trafik durma noktasına geldi. AKOM'dan ve İstanbul Valiliği'nden de İstanbullulara çok önemli uyarılar geldi. Meteoroloji'den Tekirdağ ve Kırklareli için de şiddetli yağış uyarısı geldi. İBB'den yapılan açıklamada, "İtfaiye,Yol Bakım Onarım Daire Başkanlığı, İSKİ, İstaç ekipleri su baskını olan bölgelerde çalışmalarını sürdürüyor." denildi. Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, yağışların Çarşamba akşamına kadar süreceğini söyledi.

İSTANBUL'A 1 YILLIK YAĞIŞIN 4'TE BİRİ SON 12 SAATTE YAĞDI

İstanbul'da 1 yılda yağan yağmurun dörtte biri son 12 saatte yağdı. Yağışlar Çarşamba akşamına kadar sürecek.

İstanbul'a saat 11:00 itibariyle son 6 saatte düşen yağış:

Silivri 128 kg
Üsküdar 108 kg
Beykoz 85 kg
Sarıyer 78 kg
Çatalca 55 kg

Meteoroloji: Yıllık yağışın 4'te 1'i son 12 saate yağdı! ile ilgili etiketler Meteoroloji Yağış Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.