Mesajla sevgilisini öldürmekten hapis cezası!

ABD'de kavga ettiği sevgilisine telefon mesajıyla intihar etmesini söyleyen 20 yaşındaki kadın suçlu bulundu.

ABD’de 2014’te bir çifti ölüm ayırdı… Fakat bu ölümün sebebi aşıklardan biriydi. Massachusetts’te yaşayan Michelle Carter, 18 yaşındaki erkek arkadaşı Conrad Roy ile tartıştıktan sonra telefon mesajıyla kendini öldürmesini istedi.

Sinir krizi geçirdiği sırada 20 yaşındaki Carter’ın önerisini uygulayan Roy, olay yerinde hayatını kaybetti. Psikolojik sorunları olan ve geçmişte de intihar girişiminde bulunan Roy’un aklına girerek ölüme sürükleyen Carter önceki gün hakim karşısına çıktı.

Delilleri inceleyen ve görgü tanıklarını dinleyen hakim, Carter’a kasti adam öldürme suçundan hapis cezası verme kararı aldı. Hakim, “Carter, Roy’u yönlendirerek tehlikeli bir durumun içine sokarak kendisine zarar verebileceğini bile bile ölüme sürükledi” ifadesini kullandı.

Carter’ın 20 yıl hapis cezası alması gündemde fakat henüz resmi makamlar kesin bir karar vermedi.

Mesajla sevgilisini öldürmekten hapis cezası! ile ilgili etiketler ABD İntihar mesaj
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.