Meryem dizisi final yapıyor! Ne zaman final bölümü yayınlanacak?

Kanal D’ ekranların her çarşamba izleyici ile buluşan Meryem dizisi final yapmaya hazırlandığı iddia ediliyor. Dizinin başrollerini Faruk Andıç ile güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan paylaşıyor. Dizinin final yapacağı iddiası hayranlarını üzdü ve herkes tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Meryem ne zaman final yapacak ? Neden final yapıyor? Detaylar haberimizde...

Çarşamba günleri Kanal D ekranlarında yayınlanan Meryem dizisinin final yapacağı iddiası gündeme bomba gibi oturdu. İlk bölümleri ile reyting yarışında adından söz ettiren dizinin neden final yapacağı ise herkes tarafından merak ediliyor. Hayranları ise bununla ilgili pek çok araştırma yapmaya başladılar. Meryem ne zaman final yapacak? Neden final yapıyor? sorularının cevapları detayları ile haberimizde...

2222

MERYEM NEDEN FİNAL YAPIYOR

Televizyonlarda yeni yayın döneminin başlamasıyla beraber, yaz sezonundan kalma birçok dizi sezonun iddialı yapımlarının gölgesinde kalarak final gerçeğiyle yüz yüze geldi. Bu kez de Kanal D'nin geçtiğimiz haftalarda reytinglerin galibi olan dizisi Meryem final ihtimaliyle karşı karşıya. Peki, Çarşamba günlerinin galibi Diriliş Ertuğrul karşısında yayınlanan Meryem için erken veda görünüyor mu?

FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK

Meryem ve Savaş birbirlerinden bir daha ayrılmamak üzere aşklarını sımsıkı bağlanırlar. Güçlü ve Burcu aşkı da her geçen gün daha da kuvvetlenmektedir.

Meryem ve Savaş’ın aşkına daha fazla dayanamayan Derin, buna müdahale etmek ister. Meryem’den intikam almak için onun başına silah doğrultarak aşkı sonlandırma niyetindedir.

Meryem dizisinin 28 Şubat günü final yapması bekleniyor.

MERYEM DİZİSİ'NİN HİKAYESİ

Sevdiği adam için işlemediği suçu üstlenen bir kadın Meryem, Kariyer ve güç uğruna her şeyi yapabilecek bir Savcı Oktay, Âşık olduğu kadını kaybettikten sonra intikam hırsı ile gözü kararan Savaş…
Yağmurlu bir gecede yaşanan kaza bu üç insanın hayatını değiştirir. Adalet adamı Oktay güce, gücün adamı Savaş adalete muhtaç ilerler bu yolda.

Her iki adamın günahlarının yükünü Meryem çeker… Ta ki aşk denkleme dâhil olup, adaleti getirene kadar…

FURKAN ANDIÇ

İlkokulu ve liseyi Ataşehir'de okudu. 2007 yılında liseden mezun olduktan sonra Ukrayna'ya gitti.[2]Ukrayna'da Kiev Politeknik Üniversitesi'nde ilk sene hazırlık ve dil eğitimi aldı. İkinci senesinde ise ekonomi bölümünde okudu. Eğitim sistemindeki denklik koşulu yüzünden İstanbul'a dönmek zorunda kaldı.[1]Bir süre Bilgi Üniversitesi'nde Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde okuyan genç oyuncu, daha sonra 2011-2012 eğitim senesi 1. döneminde Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarım bölümüne yatay geçiş yaptı. 2011 yılında başlayan Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki Levent rolünü oynadı. 2014 yılında başlayan Kaçak Gelinler adlı dizide Selim İnan rolünde zengin bir ailenin tek çocuğu karakterini canlandırmıştı. 2015 yılında ise atv'de yayınlanan Kırgın Çiçekler adlı dizide 18 bölüm Gökhan karakterini canlandırdı. 2016 yılında ise Kanal D'de yayınlanan Tatlı İntikam adlı dizide Sinan karakterini canlandırdıktan sonra 2017'de Meryem dizisinde Savaş karakterini canlandırmaktadır.

000

Birçok reklam filminde oynayarak oyunculuk kariyerine başlayan genç oyuncu, TNT ekranında yayınlanan Kolej Günlüğü adlı yapımla birlikte dizilerde de rol almaya başlamıştır. 2007 yılında Eti Bi Dolu, 2008 yılında Vatan Computer, 2011 yılında ise Turkcell ve Marmara Forum AVM'nin reklamlarında oynamıştır. Kolej Günlüğü dizisinde ise Mert karakterini canlandırmıştır.

2011 yılında yayınlanmaya başlayan ve senaryosu Desperate Housewives dizinden uyarlanan Kanal D'nin Umutsuz Ev Kadınları dizisinde, orijinalinde Jesse Metcalfe'nin canlandırdığı ve Gabrielle Solis'le (Eva Longoria) gizli ilişkisi bulunan genç bahçıvan John Rowland karakterinin Türkiye'deki uyarlamasında, Zeliş'e (Evrim Solmaz) ilgi duyan bilişim meraklısı Levent karakterini canlandırmıştır. Yağmurdan Kaçarken dizisinde Harun karakterini canlandırmıştır. Ayrıca Aşk Ekmek Hayaller dizisinde Altan'ın büyüdüğündeki halini oynamıştır. 2014 Haziran'da yayınlanmaya başlayan Kaçak Gelinler dizisinin baş rollerinden biri olan Selim İnan rolünü canlandırmıştır, bu rolle daha iyi tanınarak ün sahibi olmuştur. Ağustos 2015'te Andıç'ın atv dizisi Kırgın Çiçekler'in kadrosuna dahil olduğu açıklanmıştır ve dizide düzenli kadroya girmiştir. Fakat 11. bölümde girdiği Kırgın Çiçekler dizisinden 29. bölüm ile birlikte ayrılmıştır. 2016 yılında Kanal D'de yayınlanan Tatlı İntikam adlı dizide Sinan/Tankut karakterini canlandırdı.2017'de Meryem dizisinin ana karakterlerinden biri olan Savaş'ı canlandırmaktadır.

AYÇA AYŞİN KİMDİR?

Ayça Ayşin Turan 25.10.1992 İstanbul doğumludur. 1.67 m boyunda olan güzel oyuncu 47 kg’dur. Göz rengi yeşil saç rengi ise kumraldır. Babası Tunusludur. İstanbul Üniversitesi Radio sinema Televizyon bölümünü okuyan güzel oyuncu 22 yaşında olmasına rağmen birçok dizide rol almıştır.

3333

Oyunculuk eğitimini Gazanfer Özcan ve Gönül Ülkü tiyatrosunda almıştır. Oyuncu koçu ise Ferit Selçuk'tur. 2014 yılında karagül dizisinde Ada Şanverdi karakterini canlandırmıştır.Son olarak Özcan Deniz’in Sevimli Tehlikeli filminde Şükrü Özyıldız ile başrolü paylaşmıştır. Bu film Ayça Ayşin Turan’ın ilk sinema başrolüdür. Bir dönem Özcan Deniz ile aralarında aşk dedikoduları çıkmıştır.

AÇELYA TOPALOĞLU

Küçük yaşlarından itibaren üniversiteye kadar olan dönemde dans ile ilgilenen Açelya Topaloğlu, Tan Sağtürk Dans Okulu Modern Dans bölümünde dans eğitimi almıştır. Kısa bir süre Anadolu Ateşi Dans Grubunda yer almıştır. Annesinin büyük desteği ile üniversite çağına yaklaştıkça tiyatroya daha çok ağırlık vermiş, 2008-2009 yılında MSM-Actor Studio 'da müzikal eğitimi alıp 2009 yılında MSM-Konservatuvar Tiyatro Bölümü 'nü kazanıp 2013 yılında mezun olmuştur.

Meryem dizisi final yapıyor! Ne zaman final bölümü yayınlanacak? ile ilgili etiketler meryem final yapıyor ne zaman yayınlanacak neden
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.