Mert Fırat ve Hande Doğandemir aşkı bitti!

Uzun süredir devam eden Mert Fırat ve Hande Doğandemir birlikteliği sona erdi. Oyuncu çift ani bir kararla yollarını ayırma kararı aldı.

Magazin dünyasında uzun süredir devam eden bir beraberlik daha sona erdi. Mert Fırat ile kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Hande Doğandemir yollarını ayırdı. İkili geçmişte de sık sık ayrılık haberleriyle gündeme gelmişti.

Şu sıralar oynadığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinde canlandırdığı Serhan karakteriyle genç kızların gözledi olan Mert Fırat'ın ihanete uğradığı iddia edildi.

ARALARINA YİĞİT ÖZŞENER Mİ GİRDİ?

Çiftin ilişkisindeki en büyük kriz, Hande Doğandemir ile Yiğit Özşener’in yakınlaştığı iddialarının ortaya atıldığı dönemde patlak verdi. Ancak güzel oyuncu iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Ayrılık kararının Mert Fırat’tan geldiği öğrenilirken, bu kararda geçmişte ortaya atılan Doğandemir-Özşener aşkı iddialarının etkisinin olup olmadığı belirsizliğini koruyor.

Mert Fırat ve Hande Doğandemir aşkı bitti! ile ilgili etiketler Mert Fırat Hande Doğandemir yiğit özşener
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.