Meral Akşener Hatay'daki Müşterek Görev Merkezi'ne alınmadı!

Afrin'e gidecek güvenlik birimlerinin bulunduğu İçişleri Bakanlığı Müşterek Görev Merkezi’ni ziyaret etmek isteyen Akşener'in kapıdan girmesine izin verilmedi. Kapıdaki nöbetçi askerle sohbet eden Akşener daha sonra oradan ayrıldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla Hatay’a geldi.

Akşener, harekata katılacak olan güvenlik birimlerinin bulunduğu İçişleri Bakanlığı Müşterek Görev Merkezi’ni ziyaret etmek istedi.

Merkezde görevlendirme çalışmasının devam ettiği gerekçesiyle Akşener ve yanında bulunan yardımcısı Koray Aydın’ın merkeze girmelerine izin verilmedi.

Akşener, bir süre sohbet ettiği kapıdaki görevli askerlere, “Sorun yok. Moral desteği için geldik, dert olmaya değil” diyerek merkezin önünden ayrıldı.

aksener2

Kaynak: Hürriyet

Meral Akşener Hatay'daki Müşterek Görev Merkezi'ne alınmadı! ile ilgili etiketler Meral Akşener Hatay müşterek görev merkezi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.