Merakla beklenen Jet Sosyete'nin yayın tarihi belli oldu! / VİDEO

Gülse Birsel'in senaryosunu yazdığı ve uzun bir aradan sonra ekranlara geri döndüğü dizisi 'Jet Sosyete'nin yayın tarihi belli oldu.

Gülse Birsel'in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacağı, merakla beklenen 'Jet Sosyete' dizisinin yayın tarihi belli oldu. Jet Sosyete, ilk bölümüyle 18 Şubat Pazar 20.00’de Star’da sevenleriyle buluşacak.

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Jet Sosyete dizisinin tanıtımları geride bıraktığımız gün dönmeye başlamış ve büyük beğeni kazanmıştı. Merakla beklenen diziden ikinci tanıtımı da geldi.

OYUNCU KADROSU

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun'un oyuncu kadrosunda yer aldığı Jet Sosyete, orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alıyor.

Merakla beklenen Jet Sosyete'nin yayın tarihi belli oldu! / VİDEO ile ilgili etiketler Jet Sosyete fragman 1.bölüm ilk bölüm
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.