Melih Gökçek yeni kitabına gelen ilk eleştirilere ne tepki verdi?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Sol siyaset-FETÖ ilişkileri" başlıklı bir kitap yazdı.

Ankara'nın pekçok noktasında 'bilboard'lar ile kitabın tanıtımı yapılırken, Gökçek, kitabının CHP-FETÖ ilişkilerini bütün çıplaklığı ile ortaya koyduğunu belirtti.

Kitabın ismini ilk etapta "CHP ve FETÖ ilişkileri" olarak belirlediklerini de ifade eden Gökçek, siyasi yasaklar nedeniyle kitabın ismini "Sol siyaset, FETÖ ilişkileri" şeklinde değiştirdiklerini belirtti.

SOL'A KİTABIMIN REKLAMINI YAPTIĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUM...

Melih Gökçek'in yeni kitabı kısa sürede muhalif medyanın da ilgisini çekti.

"Sol Haber Portalı" isimli internet sitesinde kitapla ilgili eleştirel bir haber yayınlandı.

Haberde şu ifadeler kullanıldı;

"Ankara'yı Cemaat'e parsel parsel peşkeş çektiği bizzat Bülent Arınç tarafından açıklanan Melih Gökçek, "Sol siyaset-FETÖ ilişkileri" başlıklı bir kitap yaz(dır)mış... Gökçek kitabında CHP'yi hedef alırken, kitabın adının "CHP ve FETÖ ilişkileri" olduğunu, siyasi yasaklar nedeniyle bu ismi değiştirdiğini söyledi."

Melih Gökçek ise bu haber dolayısıyla "Sol Haber Portalı"na teşekkür mesajı yayınladı.

Haberi, Twitter üzerinden takipçileri ile paylaşan Gökçek, "Sol'a kitabımın reklamını yaptığı için teşekkür ediyorum" notunu düştü.

Melih Gökçek yeni kitabına gelen ilk eleştirilere ne tepki verdi? ile ilgili etiketler Melih Gökçek FETÖ CHP sol
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.