Mehmet Ekici resmen Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Mehmet Ekici'yle sözleşme imzaladı. Ekici, Fenerbahçe'de 11 numaralı formayı giyecek

İmza töreninde yapılan açıklamalar şöyle:

AZİZ YILDIRIM

Ocak ayında Mehmet Ekici'yi transfer etmek için Trabzonspor ile görüştük ama o dönem transfer gerçekleşmemişti. Mehmet Ekici'ye Fenerbahçe'yi anlattık. Gelirse neler olacağını izah etmeye çalıştık. Kendisi de Trabzon'a bağlı olduğu için o gün gelemedi. O da Trabzonspor'un kendisinden istediği tüm şartları yerine getirdi. Uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyorum. Kendisine 'hoşgeldin' diyorum. Ocak ayından Mayıs ayına kadar profesyonelce davranışını hiçbir zaman unutmayacağız. Orta sahadaki eksikliğimizi tamamlayacak. İnşallah buradaki başarılı performansıyla milli takıma kadar yükselir.

MEHMET EKİCİ

Fenerbahçe ailesine selamlarımı iletiyorum. 6 aylık zor bir sürecin ardından buraya geldim. Burada olmaktan da gurur duyuyorum. Yaşanan olaylara girmek istemiyorum ve ileriye bakmak istiyorum. Değerli başkanım ve yöneticilere ne kadar teşekkür etsem azdır. Hep yanımda durup bana destek verdiler. Bana gösterdiğiniz sevgi ve güveni performansımla karşılamak istiyorum. Hakkımda birçok şey yazıldı. Yüzde 60'ı doğrudur ama doğru olmayan şeyler de yazıldı. Dediğim gibi geçmişe fazla takılı kalmak istemiyorum. Kariyerimde 6 ayı çöpe atmadım. Türkiye'nin en büyük kulübündeyim. Bu kulübün büyüklüğünü ve değerini hissettim. O yüzden buraya gelmek istedim. Fenerbahçe ailesine ve taraftarlarına teşekkür ederim. Buraya gelmeden önce de bana buranın büyüklüğünü gösterdiler. Psikolojik yardım almadım. Ailem, başkanım ve yöneticilerimin bana güveni, saygısı ve sevgisi sayesinde ayakta kaldım.

Orta sahanın her yerinde oynayabilirim. 6 numara, 8 numara ve 10 numara... Aykut Kocaman beni nerede oynatmak isterse orada oynarım. Futbola açım, futbolu özledim. İyi bir Mehmet Ekici göreceksiniz. Önümüzdeki sezon serbest vuruşlarda topun başında inşallah beni göreceksiniz. Bu konudaki istikrarımı da biliyors

Mehmet Ekici resmen Fenerbahçe'de ile ilgili etiketler Fenerbahçe Mehmet Ekici imza töreni Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.