Mehmet Demirkol'dan ilginç Selçuk İnan yorumu

Spor Servisi programında ünlü yorumcu Mehmet Demirkol değerlendirmelerde bulundu.

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol futbol gündemindeki son gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu. İşte Demirkol'un açıklamaları:

"SÜREKLİ BAŞROL OYNAYAMAZSIN"

Galatasaray'ın ortadaki 3'lüsü Türkiye'de ideal 3'lü. Orta 3'lü olağan üstü iş yaptığı için ekstra oyuncu olarak Tolga parlıyor. Selçuk sakinleştirecek adam mı, sakinleştirilecek adam mı? Selçuk'un Ndiaye'ye yol göstermesi gerek. Sorun burada. Sürekli jön başrol oynayamazsın. Onun bir yaşı var. Bir yerden sonra karakter oyuncusu olacaksın. Onu dert edeceksen kendine olmaz. Selçuk'un hala kendisini jön gibi hissetmesi hata. Selçuk yeni rolüne ikna olursa bu aşk devam eder. Hiç sorun olmaz.

skdhfksjdfsdfsdfsdf

"FABRİ'YE ÇOK İŞ DÜŞECEK"

Porto'nun sol tarafı çok iyi çalışıyor. 4-5 oyuncu ile ceza sahasına giriyorlar. Kalabalık geliyor Fabri'ye çok iş düşecek bugün. Sağ bekte Atiba oynamalı bence. Gökhan'ın yokluğunda onun alternatifi Adirano değildir. Quaresma, kendisine bağlı olan bekle iyi işler yapıyor. Beşiktaş'ta farkı bu yaratacak. Adriano henüz daha bunu yapamadı. Adriano ile Quaresma'yı oynatmak pek faydalı değil. Berabere kalalım diye sahaya çıkarsan maçı kaybedersin.

slkdjfsdfsdfsd

Porto'nun oyun merkezini geriye itebilirse Beşiktaş sorun yaşamaz. Savunma kanatları oyuna girmesin. Mutlak Quaresma'yı rahat ettirmek gerek. Skor tahminim 2-1 Beşiktaş.

"AYKUT KOCAMAN'IN MANTIĞINI YANLIŞ BULUYORUM"

Aziz Yıldırım son 6-7 yıldır hep Fenerbahçe bu sene şampiyon olacak diyor. Yıldırım divan kurulunda hocamızı alacağız, mayıs ayında transferleri bitireceğiz dedi. Takım ilk kez daha bugün birlikte çalıştı. Ben Aykut Kocaman'ın transfer mantığını yanlış buluyorum.

fksdhfkdsfsdfsd

Asıl sorun transferin nasıl yapıldığı. Aylar öncesinden hangi mevikiye adam lazım hangisi iyi tüm araştırmalar yapılıp mı yapılıyor, yoksa işte menajeri arayıp işte bize bir 10 numara lazım, 7 numara lazım mı diye yapılıyor. Maalesef böyle yapılıyor. Kimse hayır demesin.

Mehmet Demirkol'dan ilginç Selçuk İnan yorumu ile ilgili etiketler Mehmet Demirkol Beşiktaş Porto Aykut Kocaman spor servisi Selçuk İnan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.