Mehmet Altan'ın tahliye talebine ret!

Anayasa Mahkemesi'nin FETÖ soruşturmasından tutuklu gazeteci Mehmet Altan ile Şahin Alpay ile verdiği hak ihlali kararının Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından, Altan'ın tahliye talebi bir kez daha reddedildi.

11 Ocak'ta Anayasa Mahkemesi 6'ya karşı 11 oyla hak ihlali kararı vermişti. Ancak yerel mahkemeler bu karara uymamamış, Şahin Alpay'ın yargılandığı 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Anayasa Mahkemesi'nin görev gaspı yaptığını açıklamıştı.

Anayasa Mahkemesi'nin gerekçeli kararının Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından, Mehmet Altan ve Şahin Alpay'ın avukatları tahliye talebinde bulundu.

İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi, gazeteci Mehmet Altan'ın tahliye talebini reddetti.

ALPAY'IN AVUKATINDAN REDDİ HAKİM TALEBİ

Şahin Alpay'ın avukatı ise hem tahliye hem de "yetki gaspı" açıklaması nedeniyle heyet hakkında reddi hakim talebinde bulundu. Alpay'ın avukatının başvurusu henüz karara bağlanmadı.

Mehmet Altan'ın tahliye talebine ret! ile ilgili etiketler Mehmet Altan FETÖ medya yapılanması
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.