Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Sedef Altuntaş'ın son hali şaşırttı!

Sedef Altuntaş şovmen Mehmet Ali Erbil'le 3 haftalık ilişkisinin ardından nikah masasına oturmuştu.O dönemde 21 yaşında olan Sedef Altıntaş şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor... Rüya evlilik 1,5 yıl sürdü. Aldatıldı ve boşandı. Peki Sedef Altuntaş kimdir? Şimdi ne yapıyor? İşte detaylar...

21 yaşındayken Mehmet Ali Erbil'le nikah masasına oturan Sedef Altuntaş, ünlü şovmenle tam 1,5 yıl evli kalmıştı. Peki Sedef Altuntaş kimdir? Şimdi ne yapıyor? İşte ayrıntılar...

mehmet-ali-erbil-in-eski-esi-sedef-altintas-7991786_8023_m

SEDEF ALTUNTAŞ KİMDİR?

Sedef Altuntaş, 1980 yılında Ankara'da doğdu. Mehmet Ali Erbil ile tanıştıktan kısa bir süre sonra aldatıldığı öğrenince dünyası başına yıkıldı. Türkiye, Bilgi Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü bitirdi. Hayatı Mehmet Ali Erbil ile tanışınca tamamen değişti.

2000'li yıllada Nefise Karatay ile evliliğin eşiğinden dönen Mehmet Ali Erbil, kısa süre sonra Sedef Altuntaş ile aşk yaşamaya başladı ve ardından 2001 yılında nikah masasına oturdu. Eşinin kendisini aldattığını öğrenen Altuntaş, boşanma kararı aldı ve evlilik tek celsede resmen son buldu.

Evlendiğinde henüz öğrenci olan Sedef Altuntaş, üniversiteden mezun oldu ve kendi işinin başına geçti. Sedef Altuntaş 2004 yılında annesiyle birlikte 'Dooris' adını verdikleri bir modaevi açtı ve kendi tasarımlarını satışa sundu.

sedef-altintas-1

ŞİMDİ NE YAPIYOR?

Ayrılığın ardından kabuğuna çekilen ve kendini işine adayan 'Bilgili Sarışın' şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor... Kendi tasarımlarını yaptığı modaevinde herkesten uzak sakin bir hayat yaşıyor.

Mehmet Ali Erbil'in eski eşi Sedef Altuntaş'ın son hali şaşırttı! ile ilgili etiketler Mehmet Ali Erbil sedef altuntaş
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.