Mehmed Bir Cihan Fatihi'nden nefes kesen fragman! /VİDEO

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde yer aldığı Kanal D'nin iddialı yapımı Mehmed Bir Cihan Fatihi'ndedn yeni fragman geldi.

Güçlü oyuncu kadrosu ile adını tarihe sayfalarına altın harflerle yazdırmış bir padişahın zafere giden yol üzerinde yaşadıklarının anlatılacağı Mehmed Bir Cihan Fatihi'nden yeni bir fragman daha yayınlandı.

Fragmanda Fatih'in tarihe geçen babası Sultan Murad'a gönderdiği mektuptaki, 'Devletli babam. Eğer siz sultan iseniz vazifeniz üzerine ordunun başına geçiniz. Eğer ben sultan isem emrediyorum ordunun başına geçiniz' sözleri dikkat çekiyor.

Yapımcılığı O3 Medya, yönetmenliği Cevdet Mercan’a ait olan; İstanbul’un fethi ile bir devri kapatıp bir devri açan Fatih Sultan Mehmed’in hayatından esinlenerek ekrana aktarılacak Mehmed Bir Cihan Fatihi, geçtiğimiz gün yayınlanan kadrosuyla da büyük ses getirdi.

Mehmed Bir Cihan Fatihi'nden nefes kesen fragman! /VİDEO ile ilgili etiketler mehmed bir cihan fatihi ilk bölüm fragman izle
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.