Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kaldırıldı mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. yeni bölüm bu akşam yayınlanacak mı? Dizi Kanal mı değiştirecek? Tüm bu soruların yanıtı haberimizde...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm iki haftadır yayınlanmıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 54. yeni bölüm fragmanı bu hafta da yayınlanmadı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam ekrana gelecek mi sorusu büyük merak uyandırıken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da Instagram hesabından konuya ilişkin açıklama yapıldı. Yeni bölüm tarihi...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz resmi Instagram hesabından yayınlanan videoda dizinin yeni bölümünün 24 Ocak Salı akşamı ekrana geleceği duyuruldu.

Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın üstlendiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Yunus Emre Yıldırımer, Sabina Toziya ve Kenan Çoban yer alıyor.

Oktay Kaynarca'dan açıklama

Oktay Kaynarca'nın sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama;

Sanırım herkes bölümün yayınlanmaması ile ilgili bir açıklama bekliyor ama tam olarak söylemek gerekirse sevgili EDHO cular.. Her sene sezon ortası, yani Ocak ayında bütün şirketlerin bütçelerinin yeniden yapıldığı dönemdir.Yani iki ya da üç hafta ara verilir.. Bütün hazırlıklarımız ve yeni bölümün çekimleri bütün hızıyla devam etmektedir..İlgileriniz sabrınız ve sevginiz için çok teşekkür ederiz...

170120171958383003885_3.jpg

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelen son bölümde diziye yeni katılan isim Meryem Uzerli, dizide Suzi karakterine can vermeye devam edecek. Ünal Kaplan'ın talimatıyla Türkiye'ye gelen Suzi bir görevi tamamlamak için işinin başına koyulur. Yaptığı ilk eylem ile dikkatleri üzerine çeken Suzi çok can yakacağının sinyallerini vermiştir. Hızır ise kendi düşmanlarına ve devlete düşman güçlere çok yaklaşmıştır.

DİZİ YENİ BİR KANALA GEÇEBİLİR

Dizilerini üç haftadır izleyemeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz takipçileri, magazin kulislerinde dolaşan iddialar doğruysa bir süre daha dizilerini izleme fırsatı bulamayacak. Dizinin iki veya üç hafta daha yayınlanmayacağı bunun sebebinin ise yapımcı ile kanalın anlaşmaya varamamış olması gösteriliyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kanalının değişme ihtimali olduğu da söylentiler arasında. Bakalım bu durum nasıl sonuçlanacak ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin takipçileri 54. bölümü hangi kanalda izleyecek.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kaldırıldı mı? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.