Media Markt'ın Sevgililer Günü özel indirimi nedir ?

Media Markt Sevgililer Günü özel kampanyası nedir? Sevgililer gününe sayılı günler kala Media Markt çiftleri mutlu etmek istiyor.Teknoloji ürünlerinin bulunduğu birçok mağaza zincirleri ile Sevgililer Günü'nü unutmadı. '' Koşu aşkına Sevgililer Günü'ne özel Apple Watch Fırsatı kaçırmayın!'' sloganı ile özel gün için bir kampanya başlattı. Bu uygulaması ile sevgilinize uygun bir şekilde hediye almanızı kolaylaştırıyor. Peki Media Markt'ın Sevgililer Günü kampanyası nedir? Apple Watch fiyatları ne kadar ? Sevgililer Günü ne zaman ? Detayları haberimizde...

Media Markt çeşitli teknoloji ürünleri birçok vatandaşın uğrak noktası. Önemli günlerde gerçekleştirdiği kampnaylar ile de vazgeçilmez oldu. Sevgililer Günü içinde yeni bir kampanya başlattı. Media Markt'ın Sevgililer Günü özel kampanyası nedir? Apple Watch ürünleri için bu anlamlı güne özel fiyatlar belirledi. Böylece sevgilinize ne alacağınız için daha fazla düşünmenize gerek yok. Apple Watch saatleri ile sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Ayrıca birbirinden çeşitli renkler ile de tarzınızı belirleyebilirsiniz. Peki Apple Watch fiyatları ne kadar? Sevgililer Günü ne zaman?

cats

Sevgililer günü için özel olarak hazırladığı kampanya ile Media Markt fırsatlar sunuyor. '' Koşu aşkına Sevgililer Günü'ne özel Apple Watch Fırsatı kaçırmayın!'' kampanyası ile özel günü unutmadı. APPLE AW S3 GPS, 1999 TL yerine özel kampanyası ile 1799 TL indirdi. Ayrıca başka modellerde de indirim uygulaması gerçekleştirdi. Media Markt'ın Sevgililer Günü özel indirimi...

SEVGİLİLER GÜNÜ NE ZAMAN?

Sevgililer Günü, her yılın 14 Şubat günü birçok ülkede kutlanan özel gündür. Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır. Bu sebeple bazı toplumlarda "Aziz Valentin Günü" (İngilizce: St. Valentine's Day) olarak bilinir. Valentine kelimesi, Batı medeniyetlerinde hoşlanılan kişi veya sevgili anlamlarında da kullanılır.

Günümüzde, bazı toplumlarda sevgililerin birbirine hediyeler aldığı, kartlar gönderdiği özel bir gün olarak devam etmektedir. Tahminlere göre 14 Şubat günü, tüm dünyada 1 milyar civarında kart gönderilmektedir. Bunun yanı sıra hediye alımlarından kaynaklı piyasada satışlar artmaktadır.

sevgililer_gAnA

APPLE WATCH NEDİR?

Apple Watch, ABD'li bilişim teknolojileri üreticisi Apple Inc. şirketi tarafından tasarlanan, geliştirilen ve pazarlanan Watch OS işletim sistemli bir akıllı saattir. 9 Eylül 2014 tarihinde Apple'ın CEO'su Tim Cook tarafından iPhone 6 ve iPhone 6 Plus ile birlikte tanıtılmıştır. 24 Nisan 2015'te satışa sunulan Apple Watch, iPhone 5 veya daha yeni iPhone modelleriyle kombine olarak kullanılabilmektedir.

Apple tarafından üretilen Apple Watch, diğer giyilebilir teknoloji ürünleri ile benzeri özellikler içerir. NFC teknolojisini kullanarak Apple Pay ile mobil ödeme, Apple TV'yi uzaktan kontrol etme ve iPhone'un kamerasını uzaktan kontrol edebilme ve bildirimleri iletme başlıca özellikleridir. İki milyondan fazla farklı saat şekli, standart modelin haricinde Sport ve Edition olmak üzere toplamda 3 farklı modeli mevcuttur.

Apple Watch 42 mm paslanmaz çelik kasa ve bileziğe, Apple Watch Sport 42 mm gümüş rengi alüminyum kasa ve spor kordona, Apple Watch Edition ise yine paslanmaz çelik kasa ve 18-karat altın kordona sahiptir. Kordonların birçok çeşidi bulunmaktadır. Birinci nesil Apple Watch Apple S1, ikinci nesil ise Apple S2 yongada sistem'i kullanıyor.

Kullanım şekli dokunmatik olduğu gibi saatin yanındaki döndürülebilir düğme ile saatte yakınlaştırma-uzaklaştırma işlemi yapılabilir, uygulamalardan çıkış yapılabilir.

Apple Watch, Watch OS işletim sistemini kullanır. Apple Watch'taki digital touch (dijital dokunma) özelliği ile diğer Apple Watch kullanıcıları ile Çizim, Walkie-Talkie, Tık ve Kalp atışı şeklinde iletişim kurulabilmektedir. Çizim şeklinde karşı taraf, çizimi canlı olarak izleyebilmekte, Walkie-Talkie'de yerleşik hoparlör ve mikrofon kullanılarak anında ses iletimi yapılabilmekte, Tık ile karşı tarafın bileğine hafif bir bildirim gönderilebilmekte, kalp atışı özelliği ile de kalp atışı diğer Apple Watch kullanıcıları ile paylaşılabilmektedir.

APPLE

Apple Inc. ya da eski adıyla Apple Computer, Inc., merkezi Cupertino'da bulunan; tüketici elektroniği, bilgisayar yazılımı ve kişisel bilgisayar tasarlayan, geliştiren ve satan Amerikan çok uluslu şirkettir. En bilinen donanım ürünleri Mac serisi bilgisayarlar, iPod müzik çalar, iPhone akıllı telefon, iPad tablet bilgisayar ve Apple Watch adlı akıllı saattir. Yazılımları arasında ise OS X ve iOS işletim sistemleri, iTunes medya tarayıcısı, Safari internet tarayıcısı ile iLife ve iWork paketleri yer almaktadır. Şirket 1 Nisan 1976 yılında kurulmuş ve 3 Ocak 1977’de Apple Computer, Inc. adıyla anonim şirket haline gelmiştir.İsminde yer alan "Computer" (Bilgisayar) kelimesi 9 Ocak 2007'de iPhone tanıtımıyla birlikte tüketici elektroniğine yönelimlerini yansıtması amacıyla kaldırılmıştır.

Apple, Samsung Electronics'den sonra ciro açısından dünyanın en büyük ikinci bilgi teknolojileri şirketi; Samsung ve Nokia'dan sonra da dünyanın en büyük üçüncü cep telefonu üreticisidir.Fortune dergisi Apple'ı, 2008 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde ve 2008 yılından 2012 yılına kadar dünya çapında en çok rağbet gören şirket olarak nitelendirmiştir.

2012 Kasım ayı itibarıyla Apple'ın App Store ve iTunes Store online mağazalarına ek olarak 14 farklı ülkede 394 perakende satış mağazası bulunmaktadır. Borsa değeri açısından Apple 2012'nin Eylül ayından itibaren Dünyanın en değerli şirketi olmuştur. 29 Eylül 2012 tarihi itibarıyla şirkette dünya çapında 72.800 devamlı tam zamanlı çalışan işçi ile 3,300 geçici tam zamanlı işçi çalışmaktadır. 2015'in Nisan ayından itibaren dünya çapındaki yıllık geliri toplamda 130,28 milyar dolardır. 2013 yılının Mayıs ayında Apple geçen yıla göre 11 numara yükselerek Fortune 500 listesinde 6. sırayla ilk kez ilk onda yer almıştır.

Türkiye'deki distribütörlüğünü Bilkom ve INDEX Bilgisayar yönetmektedir.

Media_Markt_logo

MEDİA MARKT MARKASI

Media-Saturn-Holding GmbH (MSH) Almanya'nın en büyük elektronik satış mağazaları zincirine sahip olan Metro Group'un kuruluşudur. Metro Group; Almanya, Avusturya, Polonya, Türkiye, İsviçre'de birçok şehirde açılan Saturn ve Media Markt mağazalar zincirini bünyesinde barındırır. Merkezi Almanya'nın Bayern eyaletinde bulunan Ingolstadt kentindedir.

Media Markt 1979 yılında Leopold Stiefel, Walter Gunz, Erich Kellerhals ve Helga Kellerhals tarafından kuruldu. "Küçük küçük birçok mağaza yerine bir tane büyük mağaza yaparak rakiplere göre daha ucuz elektronik eşya satalım" fikri Leopold Stiefel'den çıkmıştı. Diğer yatırımcı arkadaşları bu fikri cazip buldular. 29 Eylül 1979'da Almanya'nın Münih kentinde Euro-Industriepark'ta ilk mağazayı açtılar. 1985 yılında bu mağazayı diğerleri izledi.

1988 yılında Almanya'nın en büyük mağazalar zincirlerinden birisi olan Kaufhof Warenhaus AG bu şirketin % 54'ünü ele geçirerek yönetimi devraldı. 1990 yılında Media Markt'ın en büyük rakiplerinden biri olan Saturn Hansa'yı da bünyesine alarak büyüdü ve şirketin ismi Media-Saturn-Holding GmbH olarak değişti. Media-Saturn-Holding, Almanya ve farklı Avrupa ülkelerinde yüzlerce şubeler açarak büyüdü. 1996 yılında Media-Saturn-Holding GmbH, Kaufhof Holding AG, Metro Cash & Carry, Deutschen SB-Kauf AG ve Asko Deutsche Kaufhaus AG ile birleşerek Metro Group'u oluşturdu. Bugün Metro Group, Media-Saturn-Holding'in hisselerinin % 74,41'ünü elinde tutmaktadır.

Media Markt'ın Sevgililer Günü özel indirimi nedir ? ile ilgili etiketler Sevgililer Günü media markt özel kampanyası nedir sevgililer günü ne zaman apple watch
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.