Cem Yılmaz’dan Atatürk paylaşımı: Ben buradayım...

Cem Yılmaz Atatürk resmi ile poz verdi ve takipçileri ile paylaştı. Cem Yılmaz Atatürk'lü paylaşımının altına 'Ben buradayım' notu da düştü.

Cem Yılmaz Atatürk'lü paylaşım yaptı sosyal medyayı salladı. Ünlü şovmen resmi Cem Yılmaz Atatürk resmi ile poz verdi. Bu pozunu da Twitter'dan paylaştı.

Cem Yılmaz Atatürk paylaşımına bu notu düştü

180120171423321811507_3.jpg Cem Yılmaz Atatürk'lü paylaşımının altına 'Ben buradayım' notu da düştü. Cem Yılmaz, üzerinde 'Türkiye Cumhuriyeti' yazan, ve bir posta pulu şeklinde yapılmış olan Atatürk posteri önünde çektirdiği fotoğrafı Twitter'dan paylaştı. Yılmaz, fotoğrafın altına 'Ben buradayım!' notunu düştü.

Cem Yılmaz şu sıralar Arif ve 2016 adlı filminin çekimleri için koşturuyor. Komedyen kimliğiyle hayatımıza giren Cem Yılmaz, sonrasında gizli yeteneklerini ortaya çıkarmış, oyunculuk ve yönetmenlik konusundaki yeteneklerini gözler önüne sermişti. Bir süredir özel hayatıyla magazin gündeminde olan Cem Yılmaz, twitter hesabından yaptığı paylaşımına ‘Ben buradayım’ notunu düştü. Üzerinde Atatürk’ün bulunduğu ve tepesinde Türkiye Cumhuriyeti yazan bir pulun tablo haline getirilmiş çalışması önünde poz veren Yılmaz’ın şu günlerde böylesi bir paylaşım yapması dikkat çekti. Yılmaz’ın bu fotoğrafı yüzlerce kez paylaşıldı ve çok sayıda yorum aldı.

180120171432251813299_3.jpg

Cem Yılmaz kimdir? Cem Yılmaz hayatı

Komedyen, oyuncu, karikatürist, senarist ve yönetmen olan Cem Yılmaz, 23 Nisan 1973 tarihinde İstanbul Kocamustafapaşa’da dünyaya gelmiştir. Aslen Sivaslı olan Cem Yılmazın annesinin adı Sabahat, babasının adı da Arif’tir. Toplam üç kardeş olan Cem Yılmaz, ilkokulu Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulunda okumaya başlamış, 4. sınıftayken Bahçelievler’e taşınmışlardır. Ortaokulu Bahçelievler Kazım Karabekir Ortaokulunda bitiren Cem yılmaz, liseyi Etiler Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde tamamlamıştır.

Lisans öğrenimini de Boğaziçi Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünde gerçekleştiren Yılmaz, bu dönemde Leman adlı mizah dergisinde de karikatür çizmeye başlamıştı. İlk yaptığı stand-up gösterisini 1995 yılının Ağustos ayında Leman Kültür’de gerçekleştirmiştir. Yine 1995 yılının Aralık ayında Beşiktaş Kültür Merkezi’nde ( BKM ) stand-up gösterileriyle sahne almaya başladı. Bugüne kadar binlerce kez gösteriye çıkan Cem Yılmaz, neredeyse her gösterisini kapalı gişe sergiledi. Ülke dışında Amerika ve Avrupa’da da stand-up gösterileri gerçekleştiren Cem Yılmaz, yurtdışındaki Türk vatandaşlarına da keyifli anlar yaşatmıştır.

180120171432501816791_3.jpg

Leman Dergisinde yayınladığı çalışmalarını “Karikatürler” adlı kendi kitabında yayınladı. Sinema alanında ilk deneyimini “Her şey Çok Güzel Olacak” isimli filmde Mazhar Alanson’la başrolü üstlendi. 1998 yapımı olan bu filmi yurtiçi ve yurtdışında toplam 1.800.000 kişi tarafından izlenmiştir. Televizyon reklamcılığında da adından söz ettirmeyi başaran Cem Yılmaz, Panasonic markasının reklamlarıyla iki yıl üst üste Kristal Elma ödülünü kazandı.

2001 yılında vatani görevini de yerine getiren Cem Yılmaz, askerlikte yaşadıklarını da stand-up gösterilerinde kullandı. 2004 yılında gösterime giren G.O.R.A. adlı filmde 4 farklı karaktere can verdi. Bu filmin devamı olan A.R.O.G. filmi ile yine sevenlerini sinema salonlarına çekti. 2007 senesinde, “CMYLMZ Fikir Sanat” adlı bir şirket kurarak, senarist, oyuncu, yönetmen ve yapımcı olarak faaliyetlerine devam etmektedir.
2012 Martında Ahu Yağtu ile hayatını birleştiren Cem Yılmaz’ın Kemal isminde bir de oğlu var. CM101MMX FUNDAMENTALS adlı gösterisini sinemalarda gösterime sokan Cem Yılmaz, bu konuda da bir ilke imza atmış oldu.

Cem Yılmaz’dan Atatürk paylaşımı: Ben buradayım... ile ilgili etiketler Cem Yılmaz Cem Yılmaz Atatürk Ben buradayım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.