Maçtan sonra saha karıştı! Volkan Demirel koşa koşa gitti!

Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Göztepe kozlarını paylaştı. Sarı-Lacivertli ekip sahadan 2-1 üstün ayrılırken, maç sonunda saha karıştı.

Fenerbahçe ile Göztepe ligin 18. haftasında karşı karşıya geldi. Fenerbahçe, Sarı-Kırmızılılar'ı son dakikada buldukları golle 2-1 mağlup etti. Maçın bitiş düdüğü ile saha bir anda karıştı.

JAHOVIC VE SKRTEL KAFA KAFAYA GELDİLER

Fenerbahçe - Göztepe maçının bitiş düdüğüyle birlikte Jahovic ile Skrtel arasında tartışma çıktı. Ardından Volkan Demirel koşarak geldi ve Jahovic'i tuttu. Sonrasında ise Volkan Demirel'i tuttu ve devamında Selçuk Şahin de dahil olunca saha karıştı. Skrtel'in üzerine giden Selçuk Şahin, Slovak futbolcuyla kafa kafaya geldi.

AYKUT KOCAMAN VOLKAN DEMİREL'İ ZOR TUTTU

Bu yaşanan kavganın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman da sahaya inerek oyuncularını sakinleştirmeye çalıştı. Tartışmanın yaşandığı yere doğru gelen ve çok sinirlenen Volkan Demirel'i sakinleştirmeye çalışan Aykut Kocaman, futbolcularına soyunma odasına gitmelerini söyledi.

Gerginlik sonrası Selçuk Şahin ve Martin Skrtel sarı kart gördü. O anlar objektiflere böyle yansıdı.

Maçtan sonra saha karıştı! Volkan Demirel koşa koşa gitti! ile ilgili etiketler Aykut Kocaman Volkan Demirel Kavga Göztepe Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.