Manchester United - Celta Vigo maç özeti ve golleri...

UEFA Avrupa Ligi yarı final heyecanı Manchester United - Celta Vigo maçıyla son buldu. Finale çıkmak için iki takımında kıyasıya mücadele verdiği maçta gülen taraf 1-1'lık skorla Manchester United oldu. İlk maçta da İspanya'da 1-0 kazanan Manchester United, bu akşam da Old Trafford'da Celta Vigo ile 1-1 berabere kaldı. Tur için avantajlı skoru elde eden İngilizler adını finale yazdırdı. İşte Manchester United - Celta Vigo maçının özeti ve golleri...

Manchester United - Celta Vigo maçı bu akşam büyük heyecana sahne oldu. UEFA Avrupa Ligi finalinden önce son basamak olan yarı finalde karşı karşıya gelen Manchester United - Celta Vigo 1-1 berabere kaldı. İlk maçı 1-0 kazanan Manchester United tur atlayan taraf oldu. Maça hızlı başlayan Manchester United 17. dakikada Belçikalı yıldızı Fellaini ile Celta Vigo karşısında öne geçti. İlk yarı bu sonuçla bitti. İkinci yarıya iyi başlayan Celta Vigo, Manchester kalesinde pozisyonlar bulmaya başladı. İspanyol ekibi aradığı golü 85. dakikada Roncaglia ayağından buldu. Maçta başka gol sesi çıkmayınca Celta Vigo Manchester United'a elendi. Bu skorla 24 Mayıs'ta Stockholm'deki finale giden takım Kırmızı Şeytanlar oldu. İşte Manchester United - Celta Vio maçının özeti ve golleri haberimizde...

MANCHESTER UNİTED - CELTA VİGO MAÇININ ÖZETİNİ İZLE

MANCHESTER UNİTED - CELTA VİGO MAÇ ÖZETİ

MS Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Manchester United: 1 - Celta Vigo: 1
90'FoulAnder Herrera, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Claudio Beauvue tarafından faule maruz kalıyor.
90' Manchester United takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Manchester United adına Paul Pogba kullanacak.
90'OffsideHakem ceza saha sağ çaprazında bulunan Marouane Fellaini için ofsayt bayrağını kaldırıyor.

pogba
90' Ceza sahasının çaprazında kazanılan serbest vuruşu Manchester United adına Wayne Rooney kullanacak.
90'FoulCeza sahasının çaprazında Gustavo Cabral – Marouane Fellaini mücadelesinde hakem, Manchester United lehine faul kararı veriyor.
90'YellowCelta Vigo takımında Gustavo Cabral hakem Ovidiu Hategan tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
90'FoulHugo Mallo, taç çizgisine yakın bir noktada Paul Pogba tarafından faule maruz kalıyor.
90' Celta Vigo takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Hugo Mallo geçiyor.
89'SubstitutionManchester United takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Marcus Rashford çıkıyor ve yerine Chris Smalling oyuna giriyor.
87'RedCelta Vigo için kötü haber! Hakem Ovidiu Hategan kırmızı kartını gösteriyor ve Facundo Roncaglia oyundan ihraç ediliyor.
87'RedManchester United takımında Eric Bailly kırmızı kart ile cezalandırılıyor ve takımını eksik bırakıyor.
86' Manchester United takımının orta yuvarlakta kazandığı serbest vuruş için topun başına Ander Herrera geçiyor.
86'FoulCelta Vigo takımında Facundo Roncaglia faul yapıyor. Orta yuvarlakta faul yapılan oyuncu Ander Herrera.
86'SubstitutionManchester United takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Jesse Lingard çıkıyor ve yerine Wayne Rooney oyuna giriyor.
85'AssistTheo Bongonda, gol pasını veren isim.
85'GoalGOOOLL!! Celta Vigo takımında golün adı Facundo Roncaglia.

85'CornerCelta Vigo takımı korner kullanacak.
85'CornerCelta Vigo takımı korner kullanacak.
85' Celta Vigo takımından Jozabed Sanchez sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
85'BlockedShotIago Aspas önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında topla buluşan Iago Aspas tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
84'CornerCelta Vigo, Jozabed Sanchez ile köşe vuruşu kullanıyor.
84' Celta Vigo takımından Jozabed Sanchez sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
83' Celta Vigo takımından Claudio Beauvue sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
83'BlockedShotManchester United takımı Jesse Lingard ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında Jesse Lingard tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
82'FoulJesse Lingard, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Gustavo Cabral tarafından faule maruz kalıyor.
82' Manchester United takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Manchester United adına Paul Pogba kullanacak.
81'FoulClaudio Beauvue, Ander Herrera tarafından faulle durduruluyor. Celta Vigo, taç çizgisine yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
81' Celta Vigo takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Jozabed Sanchez.
81' Sol çaprazdan Jozabed Sanchez ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
81'YellowManchester United takımında Ander Herrera, sarı kart görüyor.
80'CornerManchester United takımı korner kullanacak.
80' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Marcus Rashford ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
80'SubstitutionCelta Vigo takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Pione Sisto çıkıyor ve yerine Claudio Beauvue oyuna giriyor.
79'FoulOrta saha çizgisine yakın bir noktada Antonio Valencia, Pione Sisto tarafından faule maruz kalıyor.
79' Manchester United, Antonio Valencia ile orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
79' Rakip ceza sahası önünden Jozabed Sanchez ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
77'BlockedShotPione Sisto, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
77'SubstitutionManchester United takımında oyuncu değişikliği; Henrikh Mkhitaryan oyundan çıkarken Michael Carrick oyuna giren isim.
76'FoulOrta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Iago Aspas, Marouane Fellaini tarafından faulle durduruluyor.
76' Celta Vigo takımında, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Iago Aspas.
75' Ceza sahası içinde topla buluşan John Guidetti, penaltı noktası çevresinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
74'FoulCeza sahası içerisindeki John Guidetti - Matteo Darmian mücadelesinde hakem, Manchester United lehine faul kararı veriyor.
74' Manchester United takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Sergio Romero.
74'CornerCelta Vigo takımı korner kullanacak.
74' Celta Vigo takımından Jozabed Sanchez sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
73' Celta Vigo takımından Jonny sol çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
72' Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Celta Vigo adına Pablo Hernandez kullanacak.
72'FoulHenrikh Mkhitaryan - Pablo Hernandez mücadelesinde hakem, Manchester United yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Celta Vigo lehine faul kararı veriyor.
72'FoulJonny, Antonio Valencia tarafından faulle durdurulduğu için Celta Vigo orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
72' Celta Vigo takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Gustavo Cabral.
71' Jozabed Sanchez rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
70'FoulCeza sahası içerisindeki Jesse Lingard – Sergio Alvarez mücadelesinde hakem, Celta Vigo lehine faul kararı veriyor.
70' Celta Vigo, Sergio Alvarez ile serbest vuruş kullanacak.
70'CornerMarcus Rashford ile Manchester United takımı köşe vuruşu kullanacak.
69' Ceza sahası içinde topla buluşan Marouane Fellaini, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Sergio Alvarez kurtarıyor.
69'FoulJonny ile Jesse Lingard arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Jonny. Taç çizgisine yakın bir bölgede Manchester United takımı oyuna başlayacak.
69' Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruşu Manchester United adına Antonio Valencia kullanacak.
68'SubstitutionCelta Vigo takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Nemanja Radoja çıkıyor ve yerine Theo Bongonda oyuna giriyor.
66'YellowCelta Vigo takımında Iago Aspas, sarı kart görüyor.
64' Ceza sahası içinde topla buluşan Marcus Rashford, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Sergio Alvarez kurtarıyor.
61'FoulPaul Pogba, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada Hugo Mallo tarafından faule maruz kalıyor.
61' Manchester United takımında, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Eric Bailly.
58' John Guidetti altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
57'FoulIago Aspas, taç çizgisine yakın bir noktada Matteo Darmian tarafından faule maruz kalıyor.
57' Celta Vigo takımında, taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Hugo Mallo.
56'FoulMarouane Fellaini, Facundo Roncaglia tarafından faulle durdurulduğu için Manchester United orta yuvarlakta serbest vuruş kullanacak.
56' Orta yuvarlakta kazanılan serbest vuruşu Manchester United adına Marouane Fellaini kullanacak.
56' Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Jesse Lingard ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
55' Iago Aspas, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Sergio Romero kurtarıyor.
54'FoulMarouane Fellaini - Pablo Hernandez mücadelesinde hakem, Celta Vigo lehine faul kararı veriyor.
54' Celta Vigo takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Facundo Roncaglia geçiyor.
54'FoulCelta Vigo takımında John Guidetti faul yapıyor. Ceza sahası içerisinde faul yapılan oyuncu Daley Blind.
54' Manchester United, Sergio Romero ile serbest vuruş kullanacak.
50'FoulAntonio Valencia ile Pione Sisto arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Antonio Valencia. Taç çizgisine yakın bir bölgede Celta Vigo takımı oyuna başlayacak.
50' Celta Vigo takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Jonny geçiyor.
49'CornerManchester United, Marcus Rashford ile köşe vuruşu kullanıyor.
49' Manchester United takımından Marcus Rashford sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
49' Henrikh Mkhitaryan, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Sergio Alvarez kurtarıyor.
48'FoulFacundo Roncaglia – Marcus Rashford mücadelesinde hakem, taç çizgisine yakın bir noktada Manchester United lehine faul kararı veriyor.
48' Taç çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşu Manchester United adına Daley Blind kullanacak.
48' Sağ kanatta rakip yarı alanın ortalarında taç çizgisine yakın bir noktadan Daley Blind ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
48' Manchester United takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Ander Herrera geçiyor.
47'FoulMarouane Fellaini, Pablo Hernandez tarafından faulle durdurulduğu için Manchester United orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
46' Celta Vigo takımından Hugo Mallo ceza sahası içinde sağ çaprazdan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
46'SubstitutionCelta Vigo takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Daniel Wass çıkıyor ve yerine Jozabed Sanchez oyuna giriyor.
45'OffsideHakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor.Rakip yarı alanın ortalarında ofsayta düşen oyuncu Jesse Lingard
45' John Guidetti tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.
45'CornerCelta Vigo takımı korner kullanacak.
45' Maçın ilk yarısı 1-0 sonuçlanıyor
43'OffsideRakip yarı alanın ortalarında Marcus Rashford için ofsayt bayrağı kalkıyor.
42' Ceza sahası içinde topla buluşan Daniel Wass, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
40' Bu dakikada Celta Vigo takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Pione Sisto
40' Pione Sisto, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Sergio Romero kurtarıyor.
39' Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Hugo Mallo ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
38'FoulPablo Hernandez, orta yuvarlakta Paul Pogba tarafından faule maruz kalıyor.
38' Orta yuvarlakta kazanılan serbest vuruşu Celta Vigo adına Pablo Hernandez kullanacak.
37' Manchester United takımı Paul Pogba ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Paul Pogba tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
36'FoulDaley Blind, ceza sahasının çaprazında Iago Aspas tarafından faulle durduruluyor.
36' Manchester United takımının ceza sahasının çaprazından kazandığı serbest vuruş için topun başına Sergio Romero geçiyor.
34' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Hugo Mallo ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
33' Celta Vigo takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Gustavo Cabral geçiyor.
32'FoulPablo Hernandez, Daley Blind tarafından faulle durdurulduğu için Celta Vigo orta saha çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
32'YellowManchester United takımında Daley Blind, sarı kart görüyor.
32'FoulFacundo Roncaglia ile Marouane Fellaini arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Facundo Roncaglia.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Manchester United takımı oyuna başlayacak.
32' Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Manchester United adına Ander Herrera kullanacak.
31' Manchester United takımından Jesse Lingard sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
30'BlockedShotCeza sahası içinde topla buluşan Paul Pogba, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor,savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.
30'FoulMarouane Fellaini, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Facundo Roncaglia tarafından faule maruz kalıyor.
30' Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Manchester United adına Daley Blind kullanacak.
29' Celta Vigo, Daniel Wass ile rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşıdan gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
29' Celta Vigo takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Daniel Wass tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
28'FoulPione Sisto, Paul Pogba tarafından faulle durdurulduğu için Celta Vigo ceza sahasının hemen dışındaki bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
28' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Daniel Wass ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
27'CornerDaniel Wass ile Celta Vigo takımı köşe vuruşu kullanacak.
27' Pablo Hernandez, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekiyor, kaleci Sergio Romero kurtarıyor.
25' Celta Vigo takımından Daniel Wass sağ kanatta rakip yarı alanın ilk metrelerinde taç çizgisine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
25'FoulDaniel Wass, Ander Herrera tarafından faulle durduruluyor. Celta Vigo, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.
25' Celta Vigo takımında, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Daniel Wass.
24'FoulPablo Hernandez, orta yuvarlakta Marouane Fellaini tarafından faule maruz kalıyor.
24' Celta Vigo, Pablo Hernandez ile orta yuvarlaktan serbest vuruş kullanacak.
24' Bu dakikada Manchester United takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sol çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Paul Pogba
23' Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Marcus Rashford ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
22'CornerManchester United takımı korner kullanacak.
22' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Daley Blind ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
21'BlockedShotManchester United takımı Jesse Lingard ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Jesse Lingard tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
20' Manchester United takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sol çaprazından Henrikh Mkhitaryan tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
17'GoalGOOOLL!! Marouane Fellaini Manchester United takımını öne geçiren golü atıyor.

17'AssistMarcus Rashford, gol pasını veren isim.
16'FoulPaul Pogba – Pablo Hernandez mücadelesinde hakem, orta yuvarlakta Celta Vigo lehine faul kararı veriyor.
16' Orta yuvarlakta kazanılan serbest vuruşu Celta Vigo adına Gustavo Cabral kullanacak.
15'OffsideOfsayt. Rakip yarı alanın ortalarında ofsayta düşen oyuncu Henrikh Mkhitaryan
11'OffsideHakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Rakip ceza sahasında ofsayta düşen oyuncu John Guidetti
8'FoulFacundo Roncaglia, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada Marcus Rashford tarafından faule maruz kalıyor.
8' Rakip ceza sahasının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Celta Vigo adına Facundo Roncaglia kullanacak.
7'FoulJesse Lingard, Jonny tarafından faulle durduruluyor. Manchester United, orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.
7' Manchester United, Jesse Lingard ile orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinden serbest vuruş kullanacak.
6'FoulDaniel Wass, Ander Herrera tarafından faulle durdurulduğu için Celta Vigo orta yuvarlakta serbest vuruş kullanacak.
6' Orta yuvarlakta kazanılan serbest vuruşu Celta Vigo adına Pablo Hernandez kullanacak.
5' Bu dakikada Celta Vigo takımı gole çok yaklaşıyor. Altı pas içerisinden Gustavo Cabral tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
5'CornerCelta Vigo, Daniel Wass ile köşe vuruşu kullanıyor.
5'CornerCelta Vigo, Daniel Wass ile köşe vuruşu kullanıyor.
4' Ceza sahası içinde topla buluşan Iago Aspas, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Sergio Romero kurtarıyor.
3'FoulOrta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde Ander Herrera – Daniel Wass mücadelesinde hakem Ovidiu Hategan, Celta Vigo lehine faul kararı veriyor.
3' Orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazanılan serbest vuruşu Celta Vigo adına Iago Aspas kullanacak.
2' Celta Vigo takımından Pablo Hernandez sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
1' Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor

UEFA AVRUPA LİGİ 2017 FİNALİ NE ZAMAN, NEREDE?

UEFA Avrupa Ligi'nin 2016-2017 sezonu final maçı ne zaman ve nerede oynanacak? Beşiktaş'ın mücadele ettiği ve turnuvanın favorilerinden biri haline geldiği organizasyonun dev finali İsveç'te. İşte Avrupa Ligi Finali ile ilgili detaylar...

UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyon bu sezon İsveç'in başkenti Stockholm'da belli olacak.

24 Mayıs 2017 tarihinde oynanacak final karşılaşmasına Friends Arena ev sahipliği yapacak.

Açılışı 2012 senesinde gerçekleştirilen bu stat, 50 bin kişi kapasitesine sahip.

Bu stadyumdaki ilk karşılaşma İsveç ve İngiltere milli takımları arasında 14 Kasım 2012 tarihinde oynandı.

2013 yılında Almanya'nın Norveç'i 1-0 mağlup ederek mutlu sona ulaştığı UEFA Kadınlar Avrupa Şampiyonası final mücadelesinin oynandığı Friends Arena, ayrıca sanat aktivitelerine de ev sahipliği yapıyor.

İsveç Milli Futbol Takımı ve AIK Kulübü, iç saha maçlarını bu statta oynuyor.

Manchester United - Celta Vigo maç özeti ve golleri... ile ilgili etiketler manchester united - celta vigo maçı canlı izle tivibu spor canlı izle idman tv canlı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.