Giresunspor - Eskişehirspor maçının özeti ve golleri...

TFF 1. Lig play-off maçları Giresunspor Eskişehirspor maçı ile baaşladı. 40 yıldır Süper Lig'e özlem duyan Giresunspor, geçen sene ligden düşen ve geri dönmek isteyen Eskişehir ile karşı karşıya geldi. Adeta gol yağmuru gibi geçen maçta kazanan çıkmadı. Giresunspor - Eskişehirspor maçının özetive golleri haberimizde..

Giresunspor Eskişehirspor TFF 1. Lig play-off maçında karşı karşıya geldiler. Giesunspor ile Eskişehirspor TFF 1. Lig'de şampiyon Sivasspor ve Yeni Malatyaspor'un ardından Süper Lig'e çıkacak takımı belirlemek için karşı karşıya geldiler. 40 yıldır Süper Lig'e dönme mücadelesi veren Giresunspor play-off ilk maçında Eskişehirspor'u evinde ağırladı. 6 gol olan maçta kazanan taraf olmadı. Maçta iki kez öne geçen Giresunspor üstünlüğünü koruyamadı. Giresunspor - Eskişehirspor maçının özeti izlemek için haberimize bakabilirsiniz.

GİRESUNSPOR - ESKİŞEHİRSPOR MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GİRESUNSPOR - ESKİŞEHİRSPOR MAÇ ÖZETİ

13’üncü dakikada Abwo’nun yerden penaltı noktasına çıkardığa topa Recep vurdu, kaleci Boffin müthiş bir refleksle topu çıkardı.
22’nci dakikada Giresunspor sol içten serbest atış kazandı. Topun başına Recep geçti. Recep’in savunmanın arkasına yolladığı topu çok iyi takip eden Panos ayağının ucuyla fileleri havalandırdı: 1-0
27’nci dakikada Abwo sağ kanattan hızlı çıktı ve pasını Volkan’a aktardı. Volkan sol içten arka direğe kesti, Özgür Can hamle yapmakta gecikince önemli bir pozisyonu harcamış oldu.
28’inci dakikada Eskişehirspor oyunda beraberliği sağladı. Hızlı çıkan konuk takım da Dorukhan uzak mesafeden topu Eser’in alamayacağı köşeye bıraktı: 1-1
31’inci dakikada Dodo’nun pasına hareketlenen Volkan, Hakan’dan sıyrılıp sol çizgiden sıfıra kadar indi ve çok sert vurdu. Boffin’i geçen top uzak direğe çarparak auta çıktı.

34’üncü dakikada Abwo, Dodo paslaşmasının ardından topla buluşan Recep’in vuruşu çok az farkla auta gitti.
37’inci dakikada bu kez etkili olan taraf Eskişehirspor’du. Ofoedu’nun vuruşunda direğe çarpan top auta gitti.
40’ıncı dakikada Eskişehirspor öne geçti. Sol kanattan arka direğe ortalanan topa Bruno yükseldi ve kafa vuruşuyla takımını öne geçirdi: 1-2
45’inci dakikada Giresunspor oyunda eşitliği yakaladı. Sağ kanattan Abwo’nun ortasına Özgür Can yükseldi. Kafa vuruşu Boffin’den geldi. Dönen topu iyi takip eden Berkan oyuna denge getirdi: 2-2
57’nci dakikada Erkan, Dodo’ya faul yaptı. Dodo hızlı kullandı. Panos, savunmanın arkasına bir pas çıkardı. Özgür Can topun altına girdi ve takımını öne geçirdi: 3-2
59’uncu dakikada sağ kanattan Berkan’ın ortasına Özgür Can vurdu. Boffin’i geçen top direği sıyırarak auta çıktı.
64’üncü dakikada Ofoedu sağ içten sert vurdu. Eser güçlükle önledi. Hakem, Özgür’ün Bruno’ya faul yaptığı kanaatine varıp penaltı noktasını gösterdi. Erkan Zengin, topu ve Eser’i farklı köşelere gönderdi: 3-3
79’uncu dakikada Özgür çıkarken topu kaptırdı. Erkan sağ kanattan ortaladı. Ofoedu’nun kafa vuruşu üst direğe çarpıp autla buluştu.
88’inci dakikada bom boş pozisyonda kaleciyle karşı karşıya kalan Volkan topu yandan auta attı.
Maçta başka gol olmadı ve 3-3 berabere bitti.

GİRESUNSPOR ESKİŞEHİRSPOR 11'LERİ

GİRESUNSPOR: Eser, Berkan, Onur, Özgür, Hüsamettin, Dodo, Dimitriadis, Abwo, Recep, Volkan, Özgür Can

ESKİŞEHİRSPOR: Boffin, Dorukhan, Hakan, Aykut, Tarık, Hasan, Hürriyet, Uğur, Erkan, Meye, Bruno

GİRESUNSPOR'DA EKSİK YOK!

Taraftarı önünde Eskişehirspor’u devirmenin planlarını yapan Giresunspor’da zorlu mücadele öncesi eksik bulunmuyor. Çotanaklar, Es Es’i tam kadro ağırlayacak. Bu sezon 11 kez fileleri havalandıran Giresun’un forveti Özgürcan sezon içindeki maçlarda Eskişehirspor’a karşı oynayamamıştı. Bugün takımının en büyük gol umudu.

ESKİŞEHİRSPOR'DA KADRODA EKSİKLER VAR

Eskişehirspor’da Play-Off öncesi sakatlıkları bulunan stoper Akaminko ve sağ bek Kamil Ahmet için seferberlik ilan edilmişti. Ancak iki oyuncu da yetişemiyor. Attığı 16 golle Eskişehir’i sırtlayan Bruno Mezenga, Kırmızı-Siyahlılar’ın Giresunspor karşısında da en önemli silahı olacak.

ESKİŞEHİRSPOR'UN BELİRGİN ÜSTÜNLÜĞÜ VAR

İki takım arasında liglerde oynanan 20 karşılaşmada ise Eskişehirspor’un üstünlüğü var. Eskişehirspor’un 14 galibiyetinin bulunduğu iki takımın mücadelelerinde Giresunspor’un 3 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 3 karşılaşma da berabere sona erdi. Giresunspor rakibiyle liglerde oynadığı son 6 karşılaşmadan 5’ini yitirdi, 1 beraberlik alabildi.

GİRESUNSPOR'UN 40 YILLIK SÜPER LİG HASRETİ

Süper Lig’de son olarak 1976-1977’de mücadele eden Giresunspor, 40 yıllık hasreti bu sezon sona erdirmek için TFF 1. Lig’de play-off oynayacak. Kurulduğu 1967 yılından 4 sene sonra Türkiye’deki en üst seviye lige yükselen ve 1977 yılına dek burada mücadele eden Karadeniz temsilcisi özlemi bu sene sona erdirmek istiyor.

Son üç sezondur 1. Lig’de boy gösteren Giresunspor, geçen sezon son lig maçında Alanyaspor’dan son dakika golüyle berabere kalarak play-off şansını kaybetmişti. Bu sezon ise mütevazı kadrosuyla bitime bir hafta kala play-off oynamayı garantileyen yeşil-beyazlılar Eskişehirspor ile karşılaşacak. Tüm taraftarlarına 40 yıllık rüyayı yaşatmak isteyen Karadeniz temsilcisi play-off’taki rakiplerini eleyip Spor Toto Süper Lig biletini almak için kararlı.

ESKİŞEHİR-GİRESUNSPOR BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

TFF 1.Lig Play-off yarı final mücadelesinin ikinci maçında Giresunspor’u ağırlayacak Eskişehirspor’da bilet fiyatları belli oldu. Yeni Eskişehir Stadyumu’nda 29 Mayıs Pazartesi günü saat 19:00’da oynanacak mücadelede misafir takımın seyircileri 7 liradan karşılaşmayı izleyebilecek. Kale arkası 6 lira, maraton 11 lira, vip biletleri ise 54 liradan alıcı bulacak.

Giresunspor - Eskişehirspor maçının özeti ve golleri... ile ilgili etiketler TFF 1. Lig giresunspor eskişehirspor trt spor canlı izle play-off Maç özeti izle
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.