(MAÇ ÖZETİ) Atletico Madrid 2 - Real Madrid 1! İşte dev maçın özeti ve golleri

Şampiyonlar Ligi'nde son bilet Real Madrid'in oldu. Yarı final ikinci maçında Atletico Madrid'e konuk olan Real Madrid karşılaşmadan 2-1 yenik ayrıldı. İlk maçtan aldığı 3-0 galibiyet sayesinde tur atlayan taraf Real Madrid oldu. Atletico Madrid - Real Madrid maçının özeti ve golleri haberimizde

Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid - Real Madrid maçı nefesleri kesti. Futbolseverleri futbola doyuran maçta gülen taraf 2-1 yenilmesine rağmen Real Madrid oldu. Atletico Madrid iyi bir maç çıkarmasına ve galip gelmesi Cardiff'teki finale gitmesine yetmedi. Madrid şehrinde sevinen taraftar Real taraftarı oldu.

Saat 21:45'de başlayan karşılaşmaya inanılmaz bir hızla başlayan taraf ev sahibi Atletico Madrid oldu. Real Madrid karşısında büyük bir baskı kuran kırmızı beyazlılar 12. dakikada kullandıkları köşe vuruşu sonrası Saul'un attığı kafa golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra baskısını arttıran Atletico Madrid, 16. dakikada penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Griezmann topu ağlarla buluşturdu ve durumu 2-0'a getirdi. Üst üstte iki gol yiyen Real Madrid toparlanmasını bildi. Oyuna ağırlığını koyamaya başlayan Real Madrid, İsco'yla 42. dakikada durumu 2-1 getirdi. ilk yarıyı bu skorla kapatan Atletico'ya 3 gol daha lazımdı. Ama maçta başka gol sesi çıkmayınca Real Madrid finale giden son biletide cebine koymuş oldu. Atletico Madrid - Real Madrid maçının özeti ve golleri haberimizde...

ATLETİCO MADRİD - REAL MADRİD MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ATLETİCO MADRİD - REAL MADRİD MAÇ ÖZETİ

1' Real Madrid takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Real Madrid adına Sergio Ramos kullanacak.
3' Cristiano Ronaldo, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Jan Oblak kurtarıyor.

4' Atletico Madrid takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Filipe Luis geçiyor.

5' Bu dakikada Atletico Madrid takımı gole çok yaklaşıyor. Altı pas içerisinden Fernando Torres tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

7' Real Madrid takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Toni Kroos geçiyor.

SDKGJOHSDJKSDLFGDF

7' Ceza sahası içinde topla buluşan Carlos Casemiro, altıpas üzerinden kaleye şut çekiyor, kaleci Jan Oblak kurtarıyor.
8' Atletico Madrid takımı Saul Niguez ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan Saul Niguez tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

11'CornerSaul Niguez ile Atletico Madrid takımı köşe vuruşu kullanacak.
11' Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Saul Niguez ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.

12' GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! Saul Niguez Atletico Madrid takımını öne geçiren golü atıyor.

12'AssistGolün asistini yapan isim Koke.
12'CornerAtletico Madrid takımı korner kullanacak.
12'BlockedShotYannick Ferreira-Carrasco rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.

13'BlockedShotBu dakikada Atletico Madrid takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan çekilen şut defansın araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Gabi
15'FoulReal Madrid takımında Raphael Varane faul yapıyor.
16' GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! Antoine Griezmann takımı adına penaltıyı gole çeviriyor.

18' Toni Kroos ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
18' Antoine Griezmann - Isco mücadelesinde hakem, Real Madrid lehine faul kararı veriyor.

19' Real Madrid, Isco ile serbest vuruş kullanacak.

20' Real Madrid takımından Sergio Ramos tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

26' Real Madrid takımından Luka Modric şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
30' Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Real Madrid adına Toni Kroos kullanacak.

ATLETACO_MADRAD_REAL_MADRAD_CANLI_AZLE

32' Carlos Casemiro rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.36' Real Madrid takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Cristiano Ronaldo tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
38' Ceza sahası içinde topla buluşan Isco, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Jan Oblak kurtarıyor.
42' Toni Kroos tarafından çekilen şutu, kaleci kurtarıyor.

42' GOLÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! Isco, farkı 1'e indiren golü atıyor.

44' Real Madrid takımının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada tehlikeli bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Sergio Ramos geçiyor.

45' Maçın ilk yarısı 2-1 sonuçlanıyor

46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
47' Real Madrid takımının ceza sahasının hemen dışında kazandığı serbest vuruş için topun başına Cristiano Ronaldo geçiyor.
48' Marcelo önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında Marcelo tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
50' Bu dakikada Atletico Madrid takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.Şutu çeken isim Antoine Griezmann
55' Isco önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Isco tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.

62' Real Madrid takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Keylor Navas geçiyor.

71' Ceza sahası içinde topla buluşan Keylor Navas,penaltı noktası çevresinde Saul Niguez tarafından faule maruz kalıyor.
73'FoulDiego Godin - Carlos Casemiro mücadelesinde hakem, Real Madrid lehine faul kararı veriyor.
73' Real Madrid takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Keylor Navas.
82' Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Real Madrid adına Raphael Varane kullanacak.
84' Ceza sahası içinde topla buluşan Cristiano Ronaldo, altıpas üzerinden vuruşunu yapıyor,savunma araya girerek tehlikeyi önlüyor.

86' Angel Correa – Cristiano Ronaldo mücadelesinde hakem, orta yuvarlakta Real Madrid lehine faul kararı veriyor.
86' Orta yuvarlakta kazanılan serbest vuruşu Real Madrid adına Cristiano Ronaldo kullanacak.
90' Ceza sahası içinde topla buluşan Antoine Griezmann, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Keylor Navas kurtarıyor.
MS Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Atletico Madrid: 2 - Real Madrid: 1

(MAÇ ÖZETİ) Atletico Madrid 2 - Real Madrid 1! İşte dev maçın özeti ve golleri ile ilgili etiketler atletico madrid - real madrid maçı canlı izle tivibu spor canlı izle şifresiz izle idman tv izle
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.