Lütfiye Özipek Korhan Saygıner'i gururlandırdı

O Ses Türkiye yarışmasında şampiyon olan Kıbrıslı Lütfiye Özipek, Zuhal Topal'ın müzisyen eşi Korhan Saygıner'i gururlandırdı.

Acun Ilıcalı'nın efsane yarışmalarından biri olan O Ses Türkiye'de bu sezon bir ilk yaşandı ve bir kadın yarışmacı ipi göğüsleyerek şampiyonluğunu ilan etti.

Medyaextra.com dan Funda Erkoç’un haberine göre; Yarışmada birinci olan Kıbrıslı Lütfiye Özipek,ünlü sunucu Zuhal Topal'ın müzisyen eşi Korhan Saygıner'in orkestrasında vokalistlik yapmakta iken yarışmaya katılmış ve etapları başarı ile aştıktan sonrada dün akşam yarışmanın finalinde şampiyon olmuştu. Saygıner genç şarkıcının bu başarısı üzerine bir açıklama yaptı ve "Orkestramızın vokalisti Lütfiye Özipek bu sene yapılan O Ses Türkiye yarışmasında birinci oldu. Bize yaşattığı bu gurur ve başarılarından dolayı kendisini kutluyor, müzik yolculuğunda ışıklarla dolu bir yol diliyorum." dedi.

Lütfiye Özipek Korhan Saygıner'i gururlandırdı

Lütfiye Özipek Korhan Saygıner'i gururlandırdı ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Acun Ilıcalı Zuhal Topal lütfiye özipek korhan saygıner funda erkoç medyaextra.com
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.