Lucescu'dan 'Alzaymır' sorusuna flaş yanıt!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, gazetecinin sorduğu soru üzerine sinirlendi

Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun 'alzaymır hastası' olduğunu iddialarını, 72 yaşındaki teknik adamın kendisi esprili bir dille yalanladı. Deneyimli çalıştırıcı, Milli Takım'a imzası için düzenlenen basın toplantısında bir gazetecinin sağlık durumunu sorması üzerine, "Kaç yaşındasınız? Birlikte yan yana durup fotoğraf çektirelim isterseniz..." diyerek esprili bir dille iddiayı yalanladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ise gazeteciye ağır bir tepki gösterdi. Soruyu soran gazetecinin, iddianın Demirören'in kendi ailesinin sahibi olduğu Vatan gazetesinin spor müdürü olan İbrahim Seten'e ait olduğunu söylemesi üzerine Demirören, herkesin yanlış yapabileceğini söyledi.

Gazeteci sorusunu henüz tamamlamadan, "Basın toplantısında böyle bir soru sorulmaz, ayıp" diyen Demirören, şöyle konuştu:

Benim toplumumu benim insanımı bu işin içine atmayın. Duyumlarla bir şey yazıldıysa... Bizde sporda da siyasette de her şey duyumla yazılıyor. Mühim olan bizlerin duyumla değil, gerçek delillere dayanarak habercilikle iş yapmamız. Eğer herkes buraya gelir, haberciliği doğru yaparsak kimsenin tercihi olmaz.

Lucescu'dan 'Alzaymır' sorusuna flaş yanıt! ile ilgili etiketler Lucescu Yıldırım Demirören hastalık imza töreni alzaymır soru
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.