Londra'da terör alarmı! Başbakan'ın konutu yakınında bıçaklı saldırgan paniği...

Londra'nın merkezinde, başbakan ve bakanlıkların bulunduğu bölgeye giden yol trafiğe kapatılırken, polisin bir kişiyi gözaltına aldığı bildirildi

İngiltere'nin başkenti Londra, 22 Mart'taki terör saldırısının ardından yine korku dolu dakikalar geçirdi. Reuters haber ajansının dünyaya son dakika olarak duyurduğu gelişmede, elinde bıçak olan bir şüpheli polis tarafından yakalandı. Londra polisi yolu giriş çıkışlara kapattı.

london3

Olay görgü tanıklarının polisin Başbakan Theresa May'in konutu ve bazı bakanlıklara çıkan yolları kapattığı yönünde Reuters'a bilgi vermesiyle duyuldu. Olay yaşandığı sırada Başbakan Theresa May'in konutunda olmadığı belirtildi.

LONDON7

Whitehall bölgesinde bir anda silahlı polisler göründü, ardından BBC muhabiri yerde iki bıçak gördünü sosyal medya hesabından paylaştı. Yerdekilerden biri büyük bir ekmek bıçağıydı.

Londra polisi Westminster'da bir kişinin gözaltına alındığını açıkladı. Olayda yaralanan yok.

london6

Geçen ay gerçekleşen saldırıda bir ciple Westminster Köprüsü üstündeki yayaları ezen Halit Mesud isimli DEAŞ üyesi, parlamentonun bahçe duvarına çarparak durmuştu. Peşinden bir polisi bıçaklayarak parlamentoya girmeyi denemiş, bu sırada vurularak yakalanmıştı. Saldırıda 5 kişi ölmüştü.

Londra'da terör alarmı! Başbakan'ın konutu yakınında bıçaklı saldırgan paniği... ile ilgili etiketler Londra terör
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.