Londra'da 79 kişinin öldüğü gökdelen yangının nedeni belirlendi...

Londra'da önceki hafta 24 katlı binada çıkan ve 79 kişinin ölümü ile sonuçlanan yangının sebebi ortaya çıktı... Yangının hızla binaya yayılmasının sebebi olarak da dış kaplamalar gösterildi... Ölenlerden sadece 9'unun kimliğinin belirlendiği ifade edildi..

Londra'da önceki hafta 24 katlı binada çıkan ve 79 kişinin ölümü ile sonuçlanan yangının sebebi ortaya çıktı...

İngiliz polisi, başkentte bir belediyeye ait 24 katlı Grenfell Tower'da geçen hafta çıkan yangının binanın 4. katındaki bir dairede bulunan bozuk bir buzdolabından kaynaklandığını açıkladı.

KAPLAMALAR GÜVENLİK TESTİNİ GEÇEMEDİ

Polis, yangının binayı hızla sarmasının nedenine yönelik araştırmada binanın dış kaplamasının mercek altına alındığına ve kaplamanın güvenlik testlerini geçemediğine dikkati çekti.

Yangında herhangi bir kundaklama izine rastlanmadığı belirtilen polis açıklamasında, en az 79 kişinin hayatını kaybettiği yangında sorumluluğu tespit edilenlerin "adam öldürme" suçuyla yargılanmasının öngörüldüğü ifade edildi.

ÖLENLERDEN SADECE 9'UNUN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Ölenlerden şu ana kadar yalnızca 9'unun kimliğinin tespit edilebildiği bilgisine yer verilen açıklamada, binadaki incelemelerin ve kimlik tespit işlemlerinin yıl sonuna kadar sürebileceğinin altı çizildi.

Londra'da 79 kişinin öldüğü gökdelen yangının nedeni belirlendi... ile ilgili etiketler Londra Yangın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.