LG V 30 Sevgililer Günü eşsiz renk seçeneği nedir? Markanın sevgililer günü özel hediyeleri nelerdir?

Sevgililer Günü yaklaştıkça çeşitli markalar tarafından kampanya ve hediye uygulamaları başladı.Teknolıji sevenleri mutlu edecek haber LG'den de geldi. Özel gün için güzel hediye ve kampanylar hazırladı. Sevgililer Günü renkleri markanın ürünlerinde kendini gösterdi. LG'nin öne çıkan akılllı telefonlarından LG V 30'a renk seçeneği ile özel günün ruhunu iyice hissedilecek. Peki LG V 30 Sevgililer günü renk seçeneği nedir? Markanın özel gün hediye ve kampanyaları nelerdir? Kampanya ne zamana kadar geçerli? Katılım koşulları nelerdir? İşte merak edilen kampanya...

LG V 30 Sevgililer günü renk seçeneği nedir? Özel gün yaklaştıkça herkes ne hediye alabiliriz diye araştırmaya başlıyor. Markalar ise insanların hediye seçmesini kolaylaştırmak için birçok kampanya başlattı. Böylece özel günde nasıl bir hediye alacağı konusu için daha fazla araştırmaya gerek kalmıyor. LG Sevgililer günü için özel hediyeler ve kampanyalar başlattı. Aynı zamanda renk seçenekleri ile de tarzınızı yansıtmanızı sağlıyor. LG V 30 Sevgililer Günü eşsiz renk seçeneği nedir? Markanın sevgililer günü özel hediyeleri nelerdir?Kampanya ne zamana kadar geçerli? Katılım koşulları nelerdir? İşte merak edilen hediyeler haberimizde...

5a4cc972c9de3d11988caf13

LG birbirinden güzel ürünleri ile kullanıcılar tarafından ilgi ile takip ediliyor. Akıllı telefonu V 30' tanıtımından sonra ise dünyada büyük ses getirdi. Marka Sevgililer Günü'nü unutmadı ve tüketiciler için özel hediyeler sundu. Özel gün için marka akıllı telefonu V 30'a yeni bir renk seçeneği getiriyor. Raspberry Rose (Ahududu Gül) rengini gelen LG V 30 Güney Kore'de satışta olacak.

LG'NİN SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL HEDİYELERİ NELERDİR?

'' LG Sevgisi karşılıksız kalmasın!'' sloganı ile Sevgililer Günü'ne özel kapmayana başlatarak birbirinden güzel hediyeler sunuyor. V30 +, G6, Q6, K8 2017, K10 2017 ve Stylus 3’den birisini alanları süpriz hediyeler bekliyor. LG'den akıllı telefon alanlara özel TwinWash ve LG OLED TV'lerde geçerli 500 TL İndirim çeki ve Hi- Fi modül hediye.

KAMPANYAYA KATILIM KOŞULLARI

Kampanya 5 Şubat – 18 Şubat 2018 tarihleri arasında operator mağazalarından satın alınan K8 2017, K10 2017, Stylus 3, Q6, G6 V30+ ürünleri geçerlidir.

Kampanya 5 Şubat – 18 Şubat 2018 tarihleri arasından www.lgkazandiriyor.com sayfası üzerinden kayıt yaptıran kullanıcılar için geçerlidir. Yukarıda belirtilen tarihlerde kayıt yaptıran kullanıcılara kampanya bitiminden sonra üç gün içerisinde 500TL değerinde “indirim kodu” mail ile gönderilecektir. Kampanya tarihleri boyunca kayıt yaptırmayan kullanıcılar kampanya bitiminden sonra “indirim kodu” talep edemez. Kampanya son kayıt tarihi 18 Şubat 2018”dir.

Kampanya kodu SADECE LG Premium mağazalarında satılan tüm LG OLED TV ve TWINWash (sadece F70E1UDNK1 / FH0C9CDHK7) ürünleri için geçerlidir.

Kampanya kodu LG Premium mağazaları dışında hiç bir yerde kullanılamaz.

Promosyon kodu operatör mağazaları dışında ki (online yada farklı elektronik mağazalardan satın alınan) ürünler için geçerli değildir.

İndirim kodu geçerlilik tarihi 18 Mart 2018`dir. 18 Mart 2018 tarihinden sonra indirim kodu`nun geçerliliği yoktur.

Kampanya da verilecek olan promosyon kodu 1 defa kullanıma mahsustur ve ikinci kişilere aktarılmaz, satılamaz veya nakit karşılığı talep edilemez.

Kampanya katılımı için www.lgkazandiriyor.com adresine kişisel bilgiler (isim, adres, telefonu, e-posta), ürün IMEI numarası ve fatura kopyası girilmesi zorunludur.

Girilen bilgiler kontrol edildikten sonra müşteriye SMS/EPOSTA olarak indirim kodu paylaşılacaktır.

Girilen kişisel bilgiler LG Electronics Ticaret A.Ş. gizlilik politikası http://www.lg.com/tr/privacy kapsamında korunacaktır.

LGv30_TILE_684x400_1

LG V 30+ TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Yonga seti
Taban bant Snapdragon 835
Uygulama İşlemcisi 2.45 GHz Sekiz çekirdek

Hafıza
İç RAM 4 GB
İç ROM 128 GB eMMC

Ekran
Boyut(İnç) 6"
Çözünürlük QHD+ (2880 x 1440)

Kamera
Piksel Sayısı 16MP
Odak (Lazer / OIS) AF (Evet / Evet)
Flash sayısı 1
Ön (Piksel Sayısı @ FPS) W5MP 90ºFF

Pil
Kapasite / Tip 3.300mAh / Gömülü

Güç
Kablosuz Şarj Var
Hızlı Şarj Var

Bağlantılar
Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac
Wi-Fi Direct Var
Wi-Fi Concurrency Var
BT 5.0
BT Profili LG Profili
A-GPS Glonass
USB OTG Var

Sensör
Yakınlık Evet
Ortam ışığı Evet
İvmeölçer Evet
Dijital pusula Evet
Jiroskop Evet
Vb. Hall IC

Yazılım Özellikleri
İS / UI N OS (En yeni işletim sistemi)
Pazar /Operatör Gereksinimi
HD Ses Evet
SIM tipi Nano SIM
SIM sayısı Tek SIM
Vb. FM Radyo

TEKNOLOJİ

Teknoloji mal veya hizmetlerin üretiminde veya buna yönelik amaçların gerçekleştirilmesinde kullanılan beceriler, yöntemler, işlemler, tekniklerin derlenmesi veya bilimsel araştırmalardır. Teknoloji teknikler, süreçler vb. bilgiler olabileceği gibi makineler, bilgisayarlar, çeşitli cihazlar ya da fabrikalarda yerleşik olarak bulunabilir. Bunun gibi şeyleri bir birey ayrıntılı bilgi olmadan çalıştırabilir.

Teknoloji doğal kaynakların basit bir araç olarak insanlar tarafından kullanılmasıyla başladı. Tarihöncesinde yangının nasıl kontrol altına alınacağının keşfedilmesi, Neolitik Devrimde hazır yiyecek kaynaklarının artırılması amacıyla üretimde kullanılan teknikler ile araçlar ve insanların seyahat etmelerinin yanı sıra çevrelerini kontrol edebilmesi için tekerleğin icadı bir teknolojidir. Tarih boyunca matbaa ve basım konusundaki gelişmeler, telefon ve internet insanların küresel ölçekte serbest bir şekilde iletişime geçmelerini, etkileşmelerini sağladı. Askerî teknolojinin sürekli ilerlemesi, cop gibi basit silahların yanı sıra yıkıcı gücü büyük nükleer silahlar gibi teknolojilerin gelişmesini de sağladı.

Teknolojinin bunlar ile birlikte daha birçok etkisi bulunmaktadır. Teknoloji günümüz küresel ekonomisi dahil olmak üzere ekonomilerin çok daha gelişmesine ve göze çarpan eğlence sınıfının yükselişine de yardımcı oldu. Birçok teknolojik süreç ile birlikte istenmeyen yan ürünler nedeniyle, çevre kirliliği olarak da bilinen Dünya'nın doğal çevre zararları oluştu. Doğal kaynaklar tükenmeye başladı. Teknolojinin çeşitli uygulamaları, toplumda genellikle yeni etik sorunların oluşmasına neden oldu. Bazı değerlerini ise etkiledi. Örneğin aslında geleneksel olarak yalnızca makine için belirtilen verimlilik kavramında bir artış meydana geldi ve bu insan verimliliği açısından da aynı anlamda kullanılır oldu.

LG V 30 Sevgililer Günü eşsiz renk seçeneği nedir? Markanın sevgililer günü özel hediyeleri nelerdir? ile ilgili etiketler Sevgililer Günü kampanyası nedir lg v 30 eşsiz rengi nedir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.