LG'nin yeni serisi Q6 ne kadar?

Fiyat-kalite performansı açısından en iyi verimi almak isteyen kullanıcılar için Q6 serisi yakın raflardaki yerini aldı. LG'nin FullVision 18:9 en boy oranlı geniş ekran akıllı telefon teknolojisi ve kamerasıyla akıllı telefon pazarında ön plana çıkmayı hedefliyor. LG Q6 kaç para? LG Q6 ne zaman satışa çıkacak? LG aynı G6’da olduğu gibi Q6 modelini de 3 farklı segmentte satışa sunmaya hazırlanıyor. LG Q6, Q6+ ve Q6α olmak üzere 3 farklı model olarak kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Fiyat-kalite performansı açısından kullanıcıları memnun eden LG’nin yeni amiral gemisi Q6 modeli ne zaman satışa çıkacak? Teknik özellikleri nelerdir? LG Q6'nın fiyatı ne kadar olacak? LG FullVision 18:9 en boy oranlı geniş ekran akıllı telefon teknolojisi ve kamerasıyla telefon pazarında ön plana çıkmayı hedefliyor.

LGM700DSK_D7_270717_P

LG Q6 NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Kalite performansı açısından kullanıcıları memnun eden LG'nin Q6 serisi kullanıcılara sunuldu.

LG Q6 NE KADAR?

LG'ni son serisi Q6 serisi Türkiye'de kullanıcılara 1.299 TL'den satışa sunuluyor.

7112017104355AM_635_lg_q6_db
LG Q6 ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

LG G6 gibi kavisli kenarlara sahip olan Q6, 7000 serisi alüminyumdan üretilmiş gövde ve metalik çerçeveler ile geliyor.

Gorilla Glass 3 ile korunan 5.5 inçlik ekranın çözünürlüğü ise 2160 x 1080p.LG Q6'ye, Qualcomm'un 8 çekirdekli Snapdragon 435 işlemcisi güç veriyor.

Bu işlemciye 3 GB RAM eşlik ediyor.

Cihazın depolama alanı kapasitesi 32 GB, pil kapasitesi ile 3000 mAh. LG Q6'da 13 MP ana kamera ve 5 MP çözünürlüklü 100 derece geniş açılı bir ön kamera bulunuyor.

1299 TL fiyat etiketine sahip bir telefon için ideal özelliklere sahip olan akıllı telefonda, hızlı şarj ve parmak izi okuyucusu da bulunmuyor.

18:9 ekran-gövde oranıyla dikkatleri üzerinde toplayacak olan LG Q6, 5.5 inçlik bir ekrana ve 2160 x 1080p Full HD çözünürlüğe ve 442 ppi piksel yoğunluğuna sahip olacak.

13 MP'lik bir ana kamera ve 5 MP'lik geniş açılı ve yüz tanıma öncelikli bir selfie kamerası bulunduruyor.

Android 7.1.1 Nougat işletim sistemini içerisinde barındıran LG Q6, Qualcomm Snapdragon 435 işlemcisine sahiptir.

8 çekirdeğe sahip bu Qualcomm Snapdragon 435 işlemcisinin her çekirdeği 1.4 gHz hızında çalışabilmektedir.

Cihazın içinde 28 nm LP fabrikasyon süreci ile üretilen enerji tasarruflu Cortex-A53 özelliği bulunmaktadır. Telefonun grafik işleme biriminde gerekli olan gücü Adreno 505 sağlıyor.

486421

SADECE ÖZELLİKLERİYLE DEĞİL GÖRÜNTÜSÜYLE DE ÖN PLANDA

LG Q6, minimalist, ince ve zarif tasarımıyla dikkat çekici bir görünüşe sahip. Göze hoş görünmeyen kamera çıkıntısını ortadan kaldıran ve şık bir görüntüsü olan Q6, sahip olduğu kıvrımları ve yuvarlatılmış köşeleriyle ekranın köşelerine de uyum gösteriyor. Q6, şık metalik çerçevesiyle çok daha dayanıklı bir günlük kullanım deneyimi sağlayan hafif ve sağlam bir cihaz sunuyor.

Q6 minimalist tasarımıyla göz dolduran bir telefon olmasının yanı sıra kullanım kolaylığı da sağlıyor. LG G6'nın geliştirilmesi sırasındaki araştırmalardan yararlanan Q6, tek elle de kolayca kullanılabiliyor. Q6'nın kullanım kolaylığı sağlayan bir başka özelliği de tescilli Yüz Tanıma. Kullanıcıların, piyasadaki diğer yüz tanıma sistemleriyle karşılaştırıldığında çok daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde cihazı açmasını sağlıyor.


ÖZ ÇEKİMLERDE KADRAJ DIŞINDA KALMAYA SON

Tahmin edilebileceği gibi Q6, LG'nin optik mükemmeliyetine de sahip. Akıllı telefonun 100 derecelik özçekim kamerası, fotoğraf meraklılarının hiçbir çaba harcamadan arkadaş ve aile fotoğraflarında kimsenin kadraj dışında kalmamasını sağlıyor. Kameranın sahip olduğu gelişmiş LG UX 6.0i, FullVision ekranın 18: 9 oranının tüm avantajlarından faydalanıyor. Kare Kamera Modu, çekilen fotoğraf karelerinin paylaşılmasını kolaylaştırırken çoklu kare görüntülerle fotoğraf kolajları yaratılmasını da sağlıyor.

LG'nin yeni serisi Q6 ne kadar? ile ilgili etiketler lg q6 fiyat ne kadar özellikleri nelerdir
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.