Lewandowski'nin yeni takımı belli oldu!

Almanya Ligi ekiplerinden Bayern Münih’in golcü futbolcusu Robert Lewandowski ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basınına göre; Real Madrid, Polonyalı golcünün transferi için prensip anlaşmasına vardı.

Mundo Deportivo, golcü futbolcunun yeni adresinin Real Madrid olduğunu iddia etti. Transfer döneminde adı Manchester United ile de sıkça anılan Lewandowski’nin Bayern’deki performansı tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

SÖZLEŞMESİ SÜRÜYOR

Ajansspor'dan alınan habere göre, Normal şartlarda Bavyera ekibiyle sözleşmesi 30 Haziran 2021 tarihinde bitecek olan Lewandowski’nin de La Liga’ya sıcak baktığı konuşuluyor. 29 yaşındaki forvet oyuncusu Lech Poznan’da parlamış ardından yoluna Borussia Dortmund’da devam etmişti.

PARLAK BİR PERFORMANS ORTAYA KOYDU

Bayern’deki 4.sezonunu geçiren Lewandowski, bu sezon 36 maçta 32 gol atıp 3 asist kaydetti. Golcü oyuncu, Polonya Milli Takımı’nda ise 63 maçta 43 gol kaydetmişti.

Lewandowski'nin yeni takımı belli oldu! ile ilgili etiketler Real Madrid Transfer Bayern Münih lewandowski
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.