Kurtlar Vadisi'nde Laz Ziya'nın kızıydı, son hali şoke etti!

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizileri arasında olan Kurtlar Vadisi'nde Laz Ziya'nın kızı Meral karakterine hayat veren Müge Ulusoy'un son halini görenler tanımakta zorluk yaşıyor.

Bir döneme damga vuran Kurtlar Vadisi dizisinde Laz Ziya'nın kızı Meral karakterine hayat veren Müge Ulusoy'un son halini gören tanımakta zorlanıyor.

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi'nde oynayan isimler, şimdilerde geçirdikleri değişimlerle gündeme geliyor. Bu isimlerden biri de Laz Ziya'nın kızı Meral karakterine hayat veren Müge Ulusoy oldu.

"ZAMAN GERÇEKTEN ÇOK ACIMASIZ"

Ulusoy'un son halini görenler "Zaman gerçekten çok acımasız" demekten kendini alamıyor. Bir hayli değiştiği gözlenen ünlü oyuncunun son halini gören tanıyamıyor.

İşte Müge Ulusoy'un son hali;

kurtlar-vadisi-nde-laz-ziya-nin-kizini-oynayan-10583639_3139_m

Kurtlar Vadisi'nde Laz Ziya'nın kızıydı, son hali şoke etti! ile ilgili etiketler Kurtlar Vadisi laz ziya kızı meral müge ulusoy
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.