'Kurtlar Vadisi Vatan' için geri sayım başladı!

Oyuncu Necati Şaşmaz, vizyona girecek olan 'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi öncesi Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Veyis Ateş'in 'Akılda Kalan' programına konuk oldu. Kurtlar Vadisi Vatan'ın konusu ne? Serinin diğer filmlerinden farkı ne olacak? Hangi tarihte vizyona girecek? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Türk halkının Polat Alemdar olarak tanıdığı Necati Şaşmaz'ın yeni filmi Kurtlar Vadisi Pusu beyazperde de izleyiciyle buluşmayı bekliyor. Bakalım Kurtlar Vadisi serisinin bu devam filmi hangi konuya eğilecek? Hangi tarihte vizyonda olacak? Oyuncu kadrosunda hangi ünlü isimler yer alacak? Umduğu gişe başarısını elde edebilecek mi?

Necati Şaşmaz, vizyon için gün sayan 'Kurtlar Vadisi Vatan' filmi öncesi yaşadığı heyecanı seyirciyle paylaştı.

Ünlü oyuncu, sadece 'Kurtlar Vadisi' izleyicilerinin değil, tüm sinemaseverlerin keyifle izleyeceği bir film yaptıklarını söyledi.

Kurtlar Vadisi Vatan filminde, 15 Temmuz 2016 darbe girişimi gecesi yaşanan bazı olaylar beyazperdeye aktarılacak. Özellikle o gece Türkiye'nin kritik bir sınır bölgesinde olanlar, orada yaşayan insanların Polat Alemdar'la ortak çabalarıyla mücadeleleri anlatılacak.
Filmin darbe girişimi sonrası Kurtlar Vadisi: Darbe adıyla çekileceği açıklanmış, ancak isim hakkına Temmuz'dan önce başvurulduğunun ortaya çıkmasıyla birlikte bu isimden vazgeçilmişti.

KURTLAR VADİSİ VATAN'IN KONUSU

Kuzey Irak’ta operasyon yapan Polat Alemdar ve ekibini bir sürpriz beklemektedir. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdaki bir nokta da işaretlenmiştir: Yalavuz…
Asırlardır Türkün toprağını işgal etmek için fırsat bekleyen düşman, koca bir orduyla sınırımıza dayanmış, darbeden gelecek haberi beklemektedirler. Polat Alemdar ve ekibi, Türk Milleti ile birlikte içerdeki ve dışarıdaki düşmanlara karşı zorlu bir mücadele verecektir.
Filmin başrolünde Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz yer alırken, oyuncu kadrosunda ise Sinem Uslu, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak ve Nezih Işıtan bulunuyor. Pana Film’in yapımcılığında Kurtlar Vadisi Vatan filminin yönetmen koltuğunda ise Serdar Akar oturuyor.

KURTLAR VADİSİ VATAN NE ZAMAN VİZYONA GİRİYOR?

Kurtlar Vadisi Vatan, 29 Eylül 2017' de vizyona girecek. Vizyona hazır olan filmin yönetmen koltuğunda Serdar Akar yer alıyor. Büyük değişikliğe giden film ana konusunda 15 Temmuz'daki FETÖ'nün hain darbe girişimi ve eş zamanlı olarak Türkiye sınırında yaşanan olaylar konu edilecek.

Başrollerini Necati Şaşmaz, Sinem Uslu, Nezih Işıtan, Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak paylaşıyor. Sinemaseverlerin büyük merakla beklediği Kurtlar Vadisi Vatan filmine şimdiden ilgi oldukça büyük.

KURTLAR VADİSİ VATAN FİLMİNİN OYUNCU KADROSU

'Polat Alemdar'a, yeni filmde de kader arkadaşları 'Cahit' (Cahit Kayaoğlu), 'Güllü Erhan' (Erhan Ufak) ve 'Yasin' (Ertuğrul Şakar) eşlik ediyor. Necati Şaşmaz'ın kaleme aldığı bir hikayeden yola çıkan film, 15 Temmuz gecesi Türkiye sınırında yaşanan hareketliliği ve darbenin perde arkasını anlatıyor.

KURTLAR VADİSİ VATAN NE KADAR İZLENDİ?

Kurtlar Vadisi'ni 104 bin 508 seyirci (1 milyon 271 bin 987 TL hasılat) ile bir başka yerli yapım 'Ay Lav Yu Tuu' takip etti. 22 EylüL'de vizyona giren filmin toplam seyirci sayısı 315 bin 318 oldu. 'Kingsman: Altın Çember' bu hafta sonu gişenin üçüncü sırasında yer aldı. Film, 51 bin 138 seyirciyi (758 bin 612 TL hasılat) sinema salonlarına çekti.

2006 yılındaki 'Kurtlar Vadisi Irak' toplam 4 milyon 256 bin 567, 2009'daki 'Kurtlar Vadisi Gladio' toplam 876 bin 810, 2011'deki 'Kurtlar Vadisi Filistin' ise toplam 2 milyon 28 bin 57 seyirci tarafından izlenmişti.

necati_sasmaztin_feto_sorusturmasinda_karar_verildi_1486466954_2249

NECATİ ŞAŞMAZ KİMDİR?

Abdulkadir Şaşmaz'ın oğlu olan Necati Şaşmaz 15 Aralık 1971 tarihinde Elazığ'da Zaza kökenli Abdulkadir - Sahil Şaşmaz çiftinin oğlu olarak doğmuştur. Tam adı Muhammed Necati Şaşmaz'dır. Raci Şaşmaz ve Zübeyr Şaşmaz adında iki hardeşi vardır. Asıl mesleği turizmcilik olan Şaşmaz, eğitimini Kanada'da tamamladı.

ABD'de 6 sene kalan Şaşmaz, 2001 yılında bir süreliğine ailesini ziyarete geldiğinde geri dönüş uçak biletini 11 Eylül 2001 tarihine aldı. Amerika'da yaşanan saldırılar sebebiyle uçağı Amerika'ya varamadan geri dönen Şaşmaz,ailesinin çekinceleri ve ısrarı üzerine Amerika'ya dönmekten vazgeçti. Necati Şaşmaz hayatını Türkiye'de devam etme kararı aldı. Ankara'da sigorta acentesi açtı. Çok geçmeden Osman Sınav'la bir iş görüşmesine oturdu.
Osman Sınav'ın "Bir dizi düşünüyoruz, seni de baş rolde düşünüyorum" sözlerine, düşünmek istediğini söyleyen Necati Şaşmaz, bir ay sonra bu teklifi kabul etti. 2003 yılında gösterilmeye başlayan "Kurtlar Vadisi" adlı dizi filmde Necati Şaşmaz Polat Alemdar karakterinde rol aldı.Amerika'da kaldığı dönemde yeşil kart sahibi olan Necati Şaşmaz, bedelli askerlikten yararlanarak, askerliğini 28 gün yapmıştır.
Necati Şaşmaz'ın, içerisinde ilâhi aşkı anlatan şiirlerinin yer aldığı bir şiir kitabı bulunmaktadır. Ankara'da bulunduğu gençlik yıllarında başından bir aşk hikayesi geçen Necati Şaşmaz, yaşadığı duyguları şiire aktarmıştır. Bu dönemde içerisinde bulunduğu tasavvuf kültürünün de etkisiyle ilâhi aşkı şiirlerine yansıtan Şaşmaz, şiirlerini ise "Akş" ismini verdiği bir kitapta toplamıştır.
Necati Şaşmaz, 12 Aralık 2012 tarihinde kendisinden 21 yaş küçük Nagehan Kaşıkçı ile evlenmiştir. Necati Şaşmaz 2 Kasım 2014 tarihinde dizi çekimleri sırasında kendi kullandığı aracın kontrolden çıkması sonucunda trafik kazası geçirdi. Çenesinde kırık olduğu tespit edildi ve ameliyat edildi.
Filmleri ve Dizileri:
2012 - Kurt Kanunu (dizi)
2011 - Kurtlar Vadisi Filistin (sinema)
2010 - Halil İbrahim Sofrası (dizi)
2007 - Kurtlar Vadisi Terör (dizi)
2007 - 2014 - Kurtlar Vadisi Pusu (dizi)
2006 - Kurtlar Vadisi Irak (sinema)
2004 - Ekmek Teknesi (dizi)
2003 - 2005 - Kurtlar Vadisi (dizi)

Sinem-zturk-24

SİNEM ÖZTÜRK USLU KİMDİR?

Gözde Sinem Öztürk (d. 9 Ocak 1985, İstanbul), Türk oyuncu ve sunucu. İstanbul'daki Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde sinema bölümü okumaktadır.

Bugüne kadar 26 kısa metrajlı filmde oynadı ve 8 kısa film çekti. Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı Arka Sıradakiler adlı dizide Gamze karakterini canlandırdı. 18 Nisan 2014 tarihinde final yapan ve atv'de yayınlanan Huzur Sokağı adlı dizide Şükran'ı oynadı. Ayrı zamanda TRT Türk'te yayınlanan Fikir Atölyesi isimli programı sundu. 2015'ten beri, Star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandırmaktadır.
2004 Beyaza Boyanmış Siyah Kelimeler Kısa film
2006 Aşk Ruleti Kısa film
2006 Aloya Emine TV filmi
2007 Ayak Altında Belgin Kısa film
2007 Duvar İklim Dizi
2007-2012 Arka Sıradakiler Gamze Dizi
2009 Uygun Adım Aşk Gamze Dizi
2010 Dersimiz: Atatürk Öğretmen TV Filmi
2010Uçan MeleklerEda
2012-2014 Huzur Sokağı Şükran Dizi
2014-2015 Hayat Yolunda Melis Saka Dizi
2015Yusuf YusufHatice
2015- Kiralık Aşk Yasemin Dizi

Ce4dFAiWAAA7hpc

CAHİT KAYAOĞLU KİMDİR?

Cahit Kayaoğlu, 11 Ekim 1974 tarihinde Elazığ'da doğmuştur. Daha önce hiçbir film, dizi veya yapımda oynamamış olan Cahit Kayaoğlu Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde polis komiseri olarak görev yapmakta idi.

Cahit Kayaoğlu, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar rolünü oynayanNecati Şaşmaz'ın daveti ile Polislik görevinden istifa ederek diziye katılmıştır.

Filmleri ve Dizileri:
2008 - Kurtlar Vadisi Pusu (Cahit Kaya) (Tv dizisi)

erhan-ufak-biyografisi-579

ERHAN UFAK KİMDİR?

1978 doğumlu Erhan Ufak oynamış olduğu Kurtlar Vadisi dizisinde Güllü Erhan ile ekran severleri kendisine hayran bırakmıştır. Oyunculuğun yanı sıra iş hayatındada yer alan Erhan Ufak Erhan Ufak Gayrimenkul Danışmanlığı hizmeti vermekte ve gayrimenkul sektöründe iş hayatını sürdürmektedir. 13 senedir Pana Film ile çalışan Erhan Ufak aslen Elazığlıdır.

maxresdefault_1

ERTUĞRUL ŞAKAR KİMDİR?

1977 yılında Sivas'ta doğan Ertuğrul Şakar, Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Mezun olduğu üniversitede diksiyon ve tiyatro dersleri vermektedir. 2008 yılında kariyerine adım atan oyuncu, 2010 yılında oynadığı Şefkat Tepe dizisinde canlandırdığı Kordon Celil karakteri ile tanınmaktadır. Şu sıralar Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde rol almıştır.

1585098_3ab8c2ae704044cf27da31b1aa6ae26e

NEZİH IŞITAN

Portre_YuIcel_Erten_-_FotogIraf_Burak_SIentuIrk_1

YÜCEL ERTEN KİMDİR?

Tiyatro yönetmeni, oyuncu, yazar

Yücel Erten, 9 Ekim 1945 tarihinde mus'da doğmuştur. İlk ve orta öğreniminiAntalya ve Ankara'da tamamladı. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Yüksek Bölümü'nden 1969 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra Ankara Devlet Tiyatrosunda stajyer sanatçı olarak göreve başladı. 1970 yılında kazandığı devlet bursu ile ihtisas öğrenimi yapmak üzere Federal Almanya'ya giderek, Essen Folkwang Yüksek Okulu'nun Reji Bölümünü bitirdi. Aynı okulda, Dekor-Kostüm alanında ihtisas öğrenimini tamamladı.

Almanya'daki öğrenimi sırasında; İsviçre'de Züricher Schauspielhaus, Almanya'da StaatstheaterHannover, Stædtische Bühnen Essen ve Bühne 64′de reji asistanlığı ve yardımcı rejisörlük yaptı. Diploma çalışması olarak sahnelediği oyunla "Folkwang Ödülü"nü alarak rejisörlük bölümünü bitiren Yücel Erten, 1974 yılında yurda döndü.

Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Antalya ve Trabzon Devlet Tiyatroları,İstanbul, İzmit ve Eskişehir Şehir Tiyatroları, Kent Oyuncuları, Ankara Sanat Tiyatrosu, Tiyatro Stüdyosu, Tiyatro Kumpanyası, Öteki Tiyatro, AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu, Bilkent Oyuncuları ile İstanbul, Ankara, İzmir ve Mersin Devlet Operalarında konuk yönetmenlik yaptı.

Yurtdışında da Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Özbekistan, Almanya ve Makedonya'da oyunlar yönetti. Rejisörlüğün yanı sıra dönem dönem Ankara Devlet Konservatuvarı, DTCF Tiyatro Bölümü ve Makedonya Üsküp Tiyatro Akademisi'nde öğretim görevi yaptı.

1992 Ekim'inden başlayarak 16 ay süreyle Devlet Tiyatroları'nda Genel Müdürlük ve Başrejisörlük görevini yürüttü. 2000 yılında Devlet Tiyatrolarından kendi isteği ile emekliye ayrıldı.

2002 – 2004 yılları arasında İzmit Şehir Tiyatrosu'nun Genel Sanat Yönetmenliğini yaptı.

Yücel Erten'in, oyun çevirileri, sahne uyarlamaları ve film-dizi oyunculuğunun yanı sıra, Türkçe'den Almanca'ya 5 oyun çevirisi var.

Yücel Erten, 1969 yılında Konservatuvardan arkadaşı Ayten Erten ile evlendi. Almanya'dayken boşandılar.

Ödülleri:
1999 - 3. Afife Jale Tiyatro Ödülleri, Yılın En Başarılı Yönetmeni, (Ferhad ile Şirin - İstanbul Devlet Tiyatrosu)

Yönettiği Tiyatro Oyunları:
2012 - Ferit Tüzün / Güngör Dilmen. MİDAS'IN KULAKLARI / İstanbul Devlet Opera ve Balesi
2012 - Bertolt Brecht/Paul Dessau SEZUAN'IN İYİ İNSANI /İstanbul DT
2012 - Aziz Nesin / Yücel Erten SELAMÜN KAVLEN KARAKOLU / AST
2011 - Aristophanes/Yücel Erten BARIŞ / Ankara Devlet Tiyatrosu
2010 - Jean Anouilh ORKESTRA / Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü
2009 - Yücel Erten KADINLAR DEVLETİ / Üsküp Türk Tiyatrosu Makedonya
2009 - William Shakespeare /Can Yücel BAHAR NOKTASI / Eskişehir BBŞT
2009 - Masteroff/Kander/Ebb CABARET / İstanbul BBŞT
2009 - Aziz Nesin/Yücel Erten NE DERSİN AZİZİM? / İstanbul DT
2008 - Aziz Nesin/Yücel Erten AZİZNAME / İzmit Dafne Sanat Merkezi
2007 - Oldrich Danek SAVAŞ İKİNCİ PERDEDE ÇIKACAK / İstanbul DT
2007 - Güngör Dilmen DELİ DUMRUL / Trabzon DT
2006 Melchior Lengyel/Jan Mendell YAŞAMAK MI YOKSA ÖLMEK Mİ / Ankara DT
2006 - Haldun Taner/Yalçın Tura KEŞANLI ALİ DESTANI /İstanbul BBŞT
2005 - Aziz Nesin/Yücel Erten AZİZNAME / Üsküp Türk Tiyatrosu Makedonya
2005 - Adem Atar ÖZGÜRLÜK OYUNU / Üsküp Türk Tiyatrosu Makedonya
2004 - Turgut Özakman/Muammer Sun DELİOĞLAN / İzmir Devlet Operası
2004 - Eduardo de Filippo KOMEDİ SANATI / İzmit BBŞT (Sergilenmedi)
2003 - W. Shakespeare III. RICHARD / İstanbul BBŞT
2003 - Aziz Nesin/Yücel Erten AZİZNAME / İzmit BBŞT
2003 - Aristofanes/Yücel Erten BARIŞ / İzmit BBŞT
2002 - Yücel Erten KADINLAR DEVLETİ / AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu
2002 - W. Shakespeare /Can Yücel BAHAR NOKTASI / İZMİT BBŞT
2002 - Slawomir Mrozek/Yücel Erten SINIRDAKİ EV / Halklar Tiyatrosu Makedonya
2001 - Turgut Özakman BİR ŞEHNAZ OYUN / İzmit BBŞT
2001 - Bertolt Brecht SCHWEYK II. DÜNYA SAVAŞINDA / İstanbul BBŞT
2000 - Nazım Hikmet FERHAD İLE ŞİRİN / Dramski Teatar Makedonya
1999 - Nazım Hikmet FERHAD İLE ŞİRİN / İstanbul DT
1999 - Bertolt Brecht ARTURO Uİ'NİN ÖNLENEBİLİR TIRMANIŞI / İstanbul DT
1999 - Aristopfanes/Yücel Erten BARIŞ / İzmir DT
1998 - E. Hauptmann-B. Brecht MUTLU SON / Ankara DT
1997 - Wolfgang Amadeus Mozart DON GIOVANNI / Mersin Devlet Operası
1997 - Bertolt Brecht KAFKAS TEBEŞİR DAİRESİ / İstanbul BBŞT
1996 - W. Amadeus Mozart SİHİRLİ FLÜT / İzmir Devlet Operası
1995 - Aziz Nesin/Yücel Erten AZİZNAME '95 / Tiyatrom Almanya
1995 - Aziz Nesin/Yücel Erten AZİZNAME '95 / Ankara DT
1994 - Aristopfanes/Yücel Erten BARIŞ / Antalya DT
1993 - W.Shakespeare/Can Yücel BAHAR NOKTASI / Ankara DT
1992 - W. Amadeus Mozart DON GIOVANNI / Ankara Devlet Operası
1991 - Willy Russell KAN KARDEŞLERİ / Tiyatro Stüdyosu
1991 - W.Shakespeare/Can Yücel BAHAR NOKTASI / Adana DT
1990 - Turgut Özakman BİR ŞEHNAZ OYUN / Yej Guardia Özbekistan
1990 - Güngör Dilmen DELİ DUMRUL / Ankara DT
1990 - Athol Fugard ADA / Yugoslavya
1989 - Memet Baydur CUMHURİYET KIZI / Ankara DT
1989 - Herbert Meier AŞKIN SARP KIYILARI / Tiyatro Anadolu
1989 - Bertolt Brecht KAFKAS TEBEŞİR DAİRESİ / Halklar Tiyatrosu Makedonya
1988 - Güngör Dilmen MİDASIN KULAKLARI / Lefkoşa KKTC
1988 - Euripides TROYALI KADINLAR / Ankara DT
1988 - Bertolt Brecht ÜÇ KURUŞLUK OPERA / İstanbul DT
1987 - Yılmaz Onay SANATÇININ ÖLÜMÜ / Tobav Oyuncuları
1987 - Eduardo de Filippo BÜYÜ / Ankara DT
1986 - H. Böll-M.v.Trotta KATHARINA BLUM'UN ÇİĞNENEN ONURU / İstanbul BBŞT
1986 - Anton Çehov MARTI / İstanbul DT
1985 - Shakespeare HIRÇIN KIZ / Ankara DT
1985 - Artur Kopitt KIZILDERİLİLER / İstanbul DT
1984 - Peter Shaffer AMADEUS / İstanbul DT
1984 - Haldun Taner/Yalçın Tura KEŞANLI ALİ DESTANI / Ankara DT
1984 - Güngör Dilmen BEN, ANADOLU / Kent Oyuncuları
1983 - Güngör Dilmen AK TANRILAR / Ankara DT
1982 - Aristofanes/Yücel Erten BARIŞ / Ankara Sanatevi
1979 - Slawomir Mrozek AÇIK DENİZDE / Ankara DT (Sergilenmedi)
1979 - Bertolt Brecht ARTURO Uİ'NİN ÖNLENEBİLİR TIRMANIŞI / Ankara DT
1976 - Recep Bilginer PARKTA BİR SONBAHAR GÜNÜYDÜ / Ankara DT
1975 - Franz Kafka DURUŞMA / Ankara Devlet Konservatuvarı
1974 - Aristofanes KADINLAR DEVLETİ / Folkwanghochschule Institut Schauspiel Almanya
1973 - Fernando Arrabal CEPHEDE PİKNİK / Folkwanghochschule Institut Schauspiel Almanya

Filmleri ve Dizileri:
2013 - Tozlu Yollar (TV Dizisi)
2010 - Kavşak (Seyfi) (Sinema Filmi)
2010 - Bitmeyen Şarkı (Kadir) (TV Dizisi)
2007 - Yemin (Selahattin) (TV Dizisi)
2008 - Elveda Rumeli (TV Dizisi)
2006 - İlk Aşk (Sinema Filmi)
2005 - Körfez Ateşi (TV Dizisi)
2005 - Harry Potter ve Ateş Kadehi (Amos Diggory Seslendirme) (Sinema Filmi)
2002 - Sana Bayılıyorum (TV Dizisi)
1998 - Cumhuriyet (Dr. Rıza Nur) (Sinema Filmi)
1996 - Kurtuluş (Dr. Rıza Nur Bey) (TV Dizisi)
1979 - Yorgun Savaşçı (Karaosmanoğlu Halit Bey) (TV Dizisi)

Esra-isguzar

ESRA İŞGÜZAR KİMDİR?

18 Ağustos 1990 Kocaeli doğumludur.

Beykent Üniversitesi Gsf Tiyatro bölümü mezunudur. İffet dizisinde Nimet karakterini canlandırmıştır.

Daha sonra Firuze dizisinde Firuze'nin kız kardeşi Azize'yi canlandırmıştır.

Önü açılan güzel oyuncu şimdi Günahkar dizisi için hazırlanıyor.

Rol Aldığı Diziler

İffet
Firuze

-kurtlar-vadisi-vatan-in-vatansever-cocuklari-9803776

Şaşmaz’ın canlandırdığı Polat Alemdar ve ekibinin aynı gece harekete geçen, hem içerdeki hainlerle hem de sınırdaki işgalcilerle savaştığı filmde;

Hatice Armutlu

Nihat Küçüksolak

Oğuzhan Yavuz

Kerim Ardıç

Vatanı korumak için gece boyunca mücadele veriyor. Çocuk oyuncular, ilk oyunculuk deneyimlerinde unutulmayacak bir performansa imza attı. Filmin yapımcısı Necati Şaşmaz ve yönetmeni Serdar Akar’ın başarılarını tebrik ettikleri minikler, heyecanla 29 Eylül’de filmin vizyona girmesini beklediklerini söyledi.

18252449_238531019959609_596492969398239232_n

ZÜMRE ERTÜRK

'Kurtlar Vadisi Vatan' için geri sayım başladı! ile ilgili etiketler Necati Şaşmaz 15 Temmuz darbe girişimi kurtlar vadisi vatan oyuncu kadrosu filmin konusu Polat Alemdar
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.