Gmail'e telefonundan girenler dikkat! Artık...

Gmail'e telefondan girenlerin işini kolaylaştıracak uygulama 'anında cevap' geliyor. Google'ın Inbox ve Allo uygulamalarında yer alan "Instant Reply" (anında cevap) işlevi, Android ve iOS'taki Gmail uygulamasına geliyor. İşte gmail uygulamasına anında cevap özelliği hakkında merak edilen her şey...

Gmail uygulamasına 'anında cevap' özelliği geliyor. Telefon kullanıcılarının işi artık daha da kolaylaşacak.
Gmail, yakında sunmaya başlayacağı bu işlevle epostalara cevap vermeyi kolaylaştıracak. chip.com.tr'nin haberine göre artık cep telefonlarından gmail'e girenlerin işi dahada kolaylaşacak.

Teknoloji meraklılarının gündeminde gmail kullanıcılarının işini kolaylaştıracak uygulama anında cevap var. Instant Reply, mesajların içeriğini inceliyor ve makine öğreniminden faydalanarak size birkaç hızlı cevap metni öneriyor. Mesaj yazmak için müsait olmadığınızda bu cevaplardan birini seçip Gönder düğmesine dokunarak, epostaları hızla cevaplandırabiliyorsunuz. Akıllı cevaplar her zaman pek isabetli olmasalar da Google, Inbox'ta verilen cevapların yüzde 12'sinin bu işlevle gönderildiğini söylüyor. Yani işlevi seven telefon kullanıcı bir kitle var. Anında cevap özelliği kullanıcılara arasında tutulacak.

gmail_AzelliAi

Gmail uygulamasına anında cevap özelliği geliyor

chip.com.tr'nin haberine göre işlevi beğensek de beğenmesek de Gmail uygulamasında görünmesi, onun çok daha fazla kişi tarafından denenmesini sağlayacak. Şu an sadece İngilizce dilinde çalışan işlev, önümüzdeki haftalarda İspanyolcayı da destekleyecek. Gmail uygulaması kullananlar bu habere bir hayli sevindi.

Gmail'e telefonundan girenler dikkat! Artık... ile ilgili etiketler telefon Gmail gmail uygulaması anında cevap
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.