Kullandığı zayıflama ilacı ve selülit kremi sonu oldu!

İngiltere'de yaşayan Linda Baranowski gençleşmek ve kilo vermek için kullandığı krem ve haplar yüzünden hayatını kaybetti.

İngiltere'de yaşayan 50 yaşındaki Linda Baranowski 50 kiloya düşmek için internetten zayıflama hapı ve selülit kremi siparişi verdi.

4 çocuk annesi kadın, ilaçları kullanmaya başladıktan sonra şiddetli mide ağrıları başladı.

weter

Baranowski'nin kızlarından Michaela, annesinin 50 kiloya düşme konusunda takıntı yaptığını ve bu yüzden 'paranoyak' bir hale geldiğini açıkladı.

Selülit kremini de kullanmaya başlayan kadının bacaklarında morluklar belirmeye başlarken, derisi de pul pul dökülmeye başladı.

etwetwt

Ailesinin tüm çabasına rağmen ilaçları bırakmayan kadın bir anda yere yığıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı. 5 hafta boyunca yaşam destek ünitesine bağlanırken, sonunda yaşam mücadelesini kaybetti.

twerte

Mirror'da yer alan habere göre aynı ürünler sebebiyle hastaneye başvuran birkaç vaka daha olduğu belirtildi. Polis, ürünleri satan firmalar hakkında inceleme başlattı.

Kullandığı zayıflama ilacı ve selülit kremi sonu oldu! ile ilgili etiketler Anne Çocuk selülit krem
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.