Korkunç patlama Avrupa'nın en büyük konser salonunda gerçekleşti...

Avrupa'nın en büyük kapalı konser salonu olan 21 bin kişilik Manchester Arena'da olayın terör saldırısı olma ihtimalinin güçlendiği belirtilirken ikinci seviye alarm duruma geçildi.

Avrupa'nın en büyük kapalı konser salonu olan 21 bin kişilik Manchester Arena'da olayın terör saldırısı olma ihtimalinin güçlendiği belirtilirken ikinci seviye alarm duruma geçildi.

Konser salonunun altındaki Victoria tren istasyonunda da seferlerin askıya alındığı bildirildi.

patlama1

13 - 18 yaş aralığında bulunan bir çok çocuğun polisler tarafından otellere yerleştirildiği öğrenildi. Çocukların aileleriyle sosyal medya üzerinden iletişim kurulmaya çalışılıyor.

İngiltere'de konser alanında yaşanan patlamanın ardından konser veren şarkıcı Ariana Grande'nin kim olduğu merak ediliyor. Daha çok gençlerin yakından tanıdığı Ariana Grande genç yaşında ünlü olan isimler arasında en popüler olanlarından. Peki Ariana Grande kimdir, kaç yaşındadır?

ARAANA_GRANDE

ARIANA GRANDE KİMDİR?

Ariana Grande-Butera (d. 26 Haziran 1993), ABD'li oyuncu, şarkıcı. Profesyonel oyunculuğa, 15 yaşında Broadway de sahne alarak başlamıştır. Nickelodeon'un sitcom dizisi Victorious'ta canlandırdığı Cat Valentine karakteriyle ve yaptığı şarkılarla tanınmaktadır.

2001 yılında, bir spor müsabakası arasında Amerika'nın bağımsızlık marşını söyledi. Bunun üzerine olumlu tepki gördü. Oyunculuğa 9 yaşındayken, tiyatro oyunlarında sahne alarak başladı. Daha sonra müzik kariyeri için 13 yaşında okuldan ayrılan Ariana Grande 2010 yılının Ağustos ayında “Victorious” dizisinin birinci sezonunun ardından çıkış albümünün hazırlıklarına başlamıştır. Bu aşamada dünyaca ünlü pop şarkıcısı Katy Perry’den yardım almıştır. Bu arada oynadığı dizi Victorious için müzikal anlamda önemli katkıları olmuştur. Ariana Grande’nin çıkardığı ilk teklisi “Put Your Hearts Up” ismini taşır. Ariana Grande çıkış albümünü ise 3 Eylül 2013 tarihinde çıkarmıştır. Toplamda 13 parçadan oluşan albüm 50 dakika uzunluğundadır. Ariana Grande ikinci albümünün ismi “My Everything” şeklindedir. 22 Ağustos 2014’te çıkardığı 12 parçadan oluşan bu albümün uzunluğu ise 40 dakikadır. Daha sonra 2015'te Noel albümü olan Christmas & Chill'i piyasaya sürmüştür. Kasımda yayınlanan yeni dizisi Scream Queens, Glee ve American Horror Story'nin yapımcıları tarafından hazırlanan bir korku dizisinde yer almıştır. 20 Mayıs 2016'da üçüncü albümü olan Dangerous Woman albümü piyasaya sürüldü. Albümün çıkış şarkısı "Focus" 30 Ekim 2015'te yayımlanmıştır. Toplamda iki Grammy adaylığı, üç Amerikan Müzik ödülü, iki MTV Avrupa Müzik ödülü ve bir MTV Video Müzik ödülü kazandı.

Korkunç patlama Avrupa'nın en büyük konser salonunda gerçekleşti... ile ilgili etiketler patlama İngiltere ariana grande terör saldırısı ariana grande kimdir konser alanı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.