Korku dolu anlar! İstanbul Bağcılar'da doğalgaz patladı

İstanbul Bağcılar'da 9 katlı bir binanın girişindeki doğalgaz kutusunda patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çıkan yangın, İGDAŞ ekipleri tarafından gazın kesilmesi sonucu söndürülürken vatandaşlar ise büyük panik yaşadı. Yangında park halindeki bir otomobil ise tamamen yandı.

Bağcılar Bağlar Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi üzerindeki 9 katlı bir binanın girişindeki doğalgaz kutusunda saat 04.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

VATANDAŞLAR BÜYÜK PANİK YAŞADI

Patlamanın ardından çıkan yangında alevler metrelerce yükseldi. Büyük panik yaşayan apartman sakinleri durumu hemen itfaiye, polis ve İGDAŞ ekiplerine bildirdi. Apartman sakinleri yangın nedeniyle binayı tahliye ederken, olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İGDAŞ ekiplerinin gazı kesmesi sonrası yangın yaklaşık yarım saatte söndürülebildi.

ist2

PARK HALİNDEKİ BİR OTOMOBİL TAMAMEN YANDI

Yangın nedeniyle park halindeki bir otomobil ise tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken bir vatandaş ise baygınlık geçirdi. Fenalaşan vatandaşa olay yerindeki sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. İtfaiye ekipleri doğalgaz kutusundaki patlama ile ilgili çalışma başlattı.

ist3

Korku dolu anlar! İstanbul Bağcılar'da doğalgaz patladı ile ilgili etiketler Bağcılar
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.