Konyaspor'dan bir Aykut Kocaman açıklaması daha

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Aykut Kocaman'dan memnun olduklarını ve ortaya atılan ayrılık dedikodularının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Trabzonspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu. Şan, Aykut Kocaman ile yaşanan probelem hakkında da konuştu. İşte Konyaspor Başkanının açıklamaları:

"Çok popüler bir hoca Aykut Kocaman. Türk futboluna gerçekten damga vurmuş bir insan. Haliyle işin bir tarafında Aykut Hoca varsa, ister istemez hemen belli çevrelerde bu gündeme getiriliyor. Bu asılsız ve biraz amacını aşan haberlerle camiamız rahatsız ediliyor. Biz hocamızdan memnunuz. Kendisi de bizden memnun. Lütfen bizi biraz rahat bıraksınlar. Sportif anlamlarda hedeflerimize rahat bir şekilde devam etmemiz gerekiyor."

Konyaspor'dan bir Aykut Kocaman açıklaması daha ile ilgili etiketler Konyaspor Aykut Kocaman Fenerbahçe
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.