Kocasını düdüklü tencerede pişirmişti...

Kadının kendisini sürekli döven kocasına saldırıp uzun bir mücadeleden sonra adamı bağlamayı başardığı ve üç gün boyunca aç - susuz bıraktıktan sonra bir el testeresiyle parçalayarak öldürdüğü belirtilmişti.

Çin'in doğusundaki Anhui eyaletinin Lu'an şehrinde Retau adlı bir kadının kendisine ve kızlarına fiziksel şiddet uygulayan kocasını, üç gün işkence ettikten sonra öldürüp bir el testeresiyle parçalayıp düdüklü tencerede pişirdiği ortaya çıkmıştı.

Cinayetten sonra 6 kilo verdiğini söyleyen kadın, yaşadığı vicdan azabına dayanamadığı için polise başvurmuş ve cezası neyse çekmeye hazır olduğunu söylemişti.

Yakalanmasının ardından ömür boyu hapse mahkum edilen kadın,cezaevinde,'kocamı nasıl pişirdim' adlı bir kitap yazdı.Basımına başlanan kitabın mahkeme tarafından durdurulduğu gelen bilgiler arasında.

Kocasını düdüklü tencerede pişirmişti... ile ilgili etiketler cinayet kitap kocasınıpişirdi düdüklüdepişirdi kandondurucu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.