Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizideki partneri kim olacak?

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisindeki partneri Serenay Sarıkaya mı Tuba Büyüküstün mü olacak? İşte Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi ve sürpriz partneri...

Ay Yapım'dan çok iddialı bir aşk dizii geliyor. Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ oynayacak. Kıvanç Tatlıtuğ dizi çekimlerine 2 yıl ara vermişti. Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi merakla bekleniyor.
Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizisi hakkında her geçen gün yeni bir gelişme yaşanıyor. İşte Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi hakkındaki son gelişme.

2 sezondur ekrana verdiği arayı bu projesiyle sonlandırmaya hazırlanan yakışıklı oyuncu için kadın oyuncu arayışı tüm hızıyla devam ediyor. Tuba Büyüküstün’ün isminin konuşulduğu kulislerde son olarak gözler Serenay Sarıkaya’ya çevrildi. Yapım şirketi, Serenay ile görüşmeler halinde olurken, dizinin senaryosu ise sil baştan yeniden yazılmaya başlandı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisinin konusu

Acılı bir aşk hikayesini konu alacak dizinin çekimlerine bayramdan sonra başlanacak. Dizi, Star TV’de ekrana gelecek. Tatlıtuğ’u, vurdulu kırdılı dizide, bu kez takım elbiseli haliyle izleyeceğiz. En son olarak Sema Ergenkon ve Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı senaryo beğenilmeyince yeniden gözden geçirilmesine karar verildi.

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

7 Ekim 1983 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Kıvanç Tatlıtuğ, eski manken ve oyuncudur. Annesi Edirneli babası ise Yugoslavya göçmenidir. Tatlıtuğ, 2002 yılında Best Model of Turkey, sonrasında da Best Model of the World seçilmiştir.
Bir dönem basketbol da oynayan Kıvanç Tatlıtuğ, Adana’da Fiskobirlik, Güney Sanayi, Çukurova, Devlet Su İşleri ve Tarsus Amerikan Spor Kulübünde basketbol oynamıştır.Basketbola Ülkerspor’la yaptığı iki yıllık bir anlaşmayla devam eden Tatlıtuğ, sonrasında bir yıl Beşiktaş, bir yıl da Fenerbahçe’de basketbol hayatına devam etmiştir. Fenerbahçe’den sonra yine Beşiktaş’a dönen Kıvanç Tatlıtuğ, antrenman sırasında sakatlanarak basketbol yaşantısına nokta koymak zorunda kalmıştır.
Basketbolun ardından modellik yapması konusunda annesinin önemli bir katkısı bulunmaktadır. Annesinin desteğiyle mankenlik ilanına müracaat eden Kıvanç Tatlıtuğ, profesyonel anlamda mankenliğe ilk adımını atmış olur. İki yıl kadar mankenlik yapan Tatlıtuğ, 2002 yılında Best Model of Turkey hemen sonrasında da Best Model of the World unvanını kazandı, ardından da Fransız bir mankenlik ajansı olan Success’in davetini kabul ederek Paris’e yerleşti. Burada 1,5 yıl kadar mankenlik yapan Tatlıtuğ, kendisine yapılan birçok dizi teklifi nedeniyle Türkiye’ye döndü ve Okan Bayülgen ile Laçin Ceylan’dan oyunculuk eğitimi aldı.
2005 yılında Gümüş adlı televizyon dizisinde başrol alarak ilk oyunculuk deneyimine adım attı. Türkiye’de büyük beğeni kazanan dizi Arap ülkelerine de pazarlandı ve büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Gümüş dizisinin ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterine hayat verdi. Arada çekilen Amerikalılar Karadeniz’de 2 adlı komedi filminde de rol aldı. Geniş kitlelerce tanınmasını sağlayan çalışması ise Aşk-ı Memnu’da canlandırdığı Behlül karakteri olmuştur. Bu dizideki rolüyle Altın Kelebek ödüllerinde “en iyi erkek oyuncu” ödülünü aldı. Ezel adlı dizde sekiz karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ, şu anda “Kuzey Güney” adlı dizide “Kuzey” karakterini canlandırmıştır..

Serenay Sarıkaya kimdir?

1 Temmuz 1991 yılında Antalya’da dünyaya geldi. Liseden mezun olduktan sonra, Sinan Çetin tarafından kurulan yapım şirketinde oyunculuk eğitimleri aldı. Avrupa’da katıldığı Güzellik Yarışmasında Türkiye’yi temsil etti. Çek Cumhuriyetinde düzenlenen bu yarışmayı 4. sırada tamamladı. Ardından Miss Turkey yarışmasında 2. oldu ve ajansların dikkatini çekti.

İlk olarak henüz 14 yaşındayken ”Şaşkın” adlı romantik komedi filminde rol aldı. İlk çıkışı 2008 yılında ”Adanalı” dizisiyle oldu. Dizide Baş komiser Yavuz’un kızı Sofia’yı canlandırdı. Fakat asıl başrol oyunculuğunu 2010 yılında Lale Devri dizisiyle yaptı. Fox Tv’de yayınlanan Dizide Tolgahan Sayışman ile başrol oynadı. Serenay Sarıkaya son olarak ”Medcezir” dizisinde Mira karakterini canlandırmıştır.

Tuba Büyüküstün kimdir?

5 Temmuz 1982 tarihinde dünyaya gelmiştir. Ailesi Erzurum kökenlidir ama kendisi İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Özel Doğuş Okulları’ndan ve Mimar Sinan Üniversitesi Sahne Dekorları ve Kostüm Tasarımı bölümünden mezun oldu. Tuba Büyüküstün, Üniversitede okurken reklam filmlerinde rol aldı. Yönetmen Tomris Giritlioğlu ile tanıştıktan sonra oyunculuğa başladı. 2003 yılında Aydın Bulut’un yönettiği ve Kanal D’de yayınlanan Sultan Makamı adlı dizinin son 4 bölümünde oynarak, dizi oyunculuğuna başladı. 2004 yılında Çağan Irmak’ın yönettiği ve Kanal D’de yayınlanan Çemberimde Gül Oya adlı dizide Zarife karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün, kendi adından söz ettirdi.
Yine aynı yıl Cemal Şan’ın yönettiği Gülizar adlı televizyon filminde Şevket Çoruh ve Yetkin Dikinciler’le başrolü paylaştı. Gülizar karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün, bu rolüyle Sırbistan Karadağ Cumhuriyeti Uluslararası TV Festival Bar’da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı. Ayrıca yine Çağan Irmak’ın filmi Babam ve Oğlumda oynadı. Aydın Bulut’un yönettiği Ihlamurlar Altında adlı dizide Bülent İnal, Sinan Tuzcu ile başrolü paylaştı. Antakya’da çekilen Asi adlı televizyon dizisinde Murat Yıldırım ile beraber başrol oynadı. 28 Temmuz 2011 tarihinde Paris, Fransa’da kendisi gibi oyuncu olan Onur Saylak ile evlendi. 19 Ocak 2012 tarihinde Toprak, Maya adlarında ikiz kızları oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni dizideki partneri kim olacak? ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Tuba Büyüküstün Serenay Sarıkaya Star TV Kıvanç Tatlıtuğ yeni dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.