Kıvanç Tatlıtuğ yeni projesinde Atatürk olacak!

Kıvanç Tatlıtuğ'ın yıllar sonra beyaz perdeye döndüğü filmi 'Hadi Be Oğlum' görücüye çıktı. Filmin basın gösteriminde konuşan Tatlıtuğ, yeni filminde Atatürk'ü oynayacağı iddialarına cevap verdi.

25 Film imzalı 'Hadi Be Oğlu' sinema filmi görücüye çıktı. 16 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak olan Hadi Ve Oğlum'un basın gösteriminde Kıvanç Tatlıtuğ ve filmde oğlunu canlandıran Alihan Türkdemir yer aldı.

"MEMNUNİYETLE OYNARIM"

Kıvanç Tatlıtuğ da genç partneri Alihan'a övgüler yağdırarak, “Güzel bir şey yaptığımızı tahmin ediyorum. Dışarıdan bir gözün tepkisini merak ediyoruz. Alihan çok büyük bir oyuncu olacak eğer bizi ilerde projelerinde oynatmak isterse memnuniyetle oynarım” dedi.

Tatlıtuğ, muhabirlerin “Babalık size çok yakıştı” yorumuna ise “Oradan oraya nasıl bağladın. 9 tane yeğenim var. Çok çocuklu aileden geldiğim için tecrübeliyim bu konuda” açıklamasını yaptı.

"PAŞAMIZI OYNAMAK BANA GURUR VERİR!"

Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı konuşulan Kıvanç Tatlıtuğ, konuyla ilgili soruya “Paşamızı oynamak bana gurur verir” diyerek iddiaları doğruladı. Eşi Başak Dizer'in de filmin kostümlerini yaptığını dile getiren Tatlıtuğ, “Onunla çalışmak çok güzeldi. Bize her konuda çok yardımcı oldu. Canım karım” diye konuştu.

Kıvanç Tatlıtuğ yeni projesinde Atatürk olacak! ile ilgili etiketler Kıvanç Tatlıtuğ Atatürk hadi be oğlum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.