Kısmetse Olur'dan sonra ilk defa... Seda Akgül'ün yeni projesi belli oldu! / VİDEO

Sunucu Seda Akgül, Psikiyatr Dr. Ümit Yazman ve Avukat Feyza Altun, 'Ne Seninle Ne Sensiz' programı ile FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Bugüne kadar yapmış olduğu programlarla seyircinin beğenisini kazanan Seda Akgül, FOX'ta hafta içi her gün gündüz kuşağında 'Ne Seninle Ne Sensiz' programıyla ekrana gelecek.

Yıkılmış yuvalar, aldatılmış eşler, kaynana baskısı yaşayanlar, aşırı kıskançlığa maruz kalanlar ve benzeri türlü türlü ilişki problemleri...

Yapımcılığını Karga Film’in üstlendiği programda; ilişkisini düzeltmeye kararlı çiftler, Pskiyatr Dr. Ümit Yazman ve Avukat Feyza Altun’un yardımlarıyla, uzmanlar eşliğinde ilişkilerini kurtarıp yeniden mutlu bir çift olmanın yollarını arayacaklar.

Kısmetse Olur'dan sonra ilk defa... Seda Akgül'ün yeni projesi belli oldu! / VİDEO ile ilgili etiketler Seda Akgül ne seninle ne sensiz FOX
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.