Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? O isim veda etti

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Haftanın finalinde elenen isim Sevgican oldu. Kısmetse Olur pazar akşamı haftanın finalini yaptı. Farima’nın Emre hakkında kullandığı sözler programa damga vururken İlkay ve Sevgican eleme adayı oldu, 10 bin TL'lik çeki alan isim evini korudu. Kısmetse Olur haftanın finalinde yaşanan tüm ayrıntılarıyla haber detayda.

Kısmetse Olur pazar akşamı haftanın finalini yaptı. Pazar akkşamlarına damga vuran yarışma dün gece tartışmalı bir eleme bölümüyle ekranlara geldi. Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde Farima’nın Emre hakkında kullandığı sözler şoke etti. Yarışmanın finalinde duygusal bir veda gerçekleşti ve Sevgican programa veda etti. Kısmetse Olur'da bu hafta İlkay ve Sevgican eleme adayı oldu. Kısmetse Olur'da bu hafta yaşananlar tüm ayrıntılarıyla haberde...

Kısmetse Olur 31 Mart 2017'de yayınlanan son bölümde, haftanın birincileri Onur ve Aycan oldu. Bu neden iki isim eleme adayı olarak gösterilemedi. Haftanın kritiklerinin yapıldığı Kısmetse Olur eleme akşamının sonunda Sevgican ve İlkay son ikiye kaldı. 10 bin TL'lik çekin sahibi Onur olunca elenen isim Sevgican oldu. Sevgican gözyaşları içinde evi terk etti..

KISMETSE OLUR'DA EMRE VE TUĞÇE AŞKI KRİZ YARATTI

Yakınlaşmaya başlayan evin çiçeği burnunda çifti Emre ve Tuğçe, Kısmetse OIur final bölümünde zor anlar yaşadı. Emre ve Tuğçe yakınlaşması, Farima ve diğer adayların tepkisine neden oldu. Farima, yakın arkadaşının aynı damat adayına ilgi duymasını kabullenemeyince gözyaşlarını tutamadı. Tuğçe'nin kendisini kötü göstermeye çalıştığını düşünen Farima, onun üstüne geldi. Evde kısa sürede oluşan gerginliğe Melis'in de dahil olmasıyla tansiyon yükseldi.

MELİS: İLKAY FARİMA’DAN HOŞLANIYOR

Öte yandan Melis, İlkay ile ilgili önemli bir itirafta bulundu. İlkay’ın Farima’dan hoşlandığını ancak bunu dile getiremediğini iddia eden Melis, İlkay’ı zor durumda bıraktı. Öte yandan Rabia’a “Sen eski adayın için buraya gelmiş bir insansın” diyen Emre, Rabia’nın tepkisini çekti.

FARİMA: TUĞÇE BENİM İÇİN BİTMİŞTİR

Tuğçe özel bölüme yaptığı açıklamalarla damga vururken Farima’nın Emre hakkında söyledikleri gündem oldu. Söz sırası kendisine geldiğinde Farima’nın “Emre seni kullanacak. Beni de kullandı” dediğini belirten Tuğçe, İranlı gelin adayının tepkisi ile karşılaştı.Tuğçe’nin yalan söylediğini belirten Farima, Tuğçe’yi kastederek “Benim için bitmiştir” ifadesini kullandı.

SEVGİCAN ERDİNÇ KİMDİR?

Sevgican Erdinç 22 yaşında, Ekonomi öğrencisi ve İzmir'de yaşıyor. Damatlar evinden ayrılırken, mutfakta yemek hazırlayan ve yanına hiç gelmeyen Gökhan'a takılınca, Gökhan'la daha önceden tanışmış olabileceği düşüncesini akla getirdi. Sevgican, Gelinler evinde de merakla karşılandı. Gelin adaylarının en çok merak ettiği şey tabi ki yeni adayın aklındaki damat adayı oldu.

Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? O isim veda etti ile ilgili etiketler Kısmetse Olur kısmetse olur haftanın finali
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.