Kısmetse Olur Yarışmacıları ‘’Gençlik Başımda Duman’’ dizisinde! / VİDEO

Evlendirme programlarının kaldırılması ile birlikte yeni bir akım başladı. Evlendirme programında yer alan yarışmacılarla dizi çekerek aynı akımı devam ettiriyorlar. Gençlik Başımda Duman dizisi TV8 ekranlarında başlayacak. Kısmetse Olur programının fenomen yarışmacıları ‘’Gençlik Başımda Duman’’ adlı dizinin oyuncu kadrosunda yer alacak.Kısmetse Olur yarışmacılarının yer aldığı Gençlik Başımda Duman'ın başlangıç tarihi ne? Hangi oyuncular olacak ve nasıl bir konu işlenecek? İşte Gençlik Başımda Duman ile ilgili tüm detaylar...

Gençlik Başımda Duman dizisi yakında TV8'de başlayacak. Başlangıç tarihiyle ilgili henüz net bir bilgi verilmeyen Gençlik Başımda Duman'da Kısmetse Olur yarışmacılarından isimler olacak. Dizi konusuyla ilgili de henüz bir açıklama gelmedi. Kısmetse Olur yarışmacılarının yer aldığı Gençlik Başımda Duman'ın başlangıç tarihi ne? Hangi oyuncular olacak ve nasıl bir konu işlenecek? İşte Gençlik Başımda Duman ile ilgili tüm detaylar...

Gençlik Başımda Duman dizisi yakın bir zamanda TV8 ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Kısmetse Olur programının fenomeni olan yarışmacıları Gençlik Başımda Duman dizisine dahil olarak izleyicisiyle buluşacak.

Gençlik Başımda Duman dizisi günlük dizi olacak. Bu durumda çekimler her gün devam edecek.

Dizinin yapımcısı Haluk Şirin, Kısmetse Olur yarışmasının da yapımcılığını yapıyordu. Haluk Şirin, Kanal D’de yayınlanacağı düşünülen dizinin, TV8’de yayınlanacağını Twitter hesabından duyurmuştu. Çok geçmeden dizinin ilk tanıtım fragmanı TV8’de yayınlandı.

ASA

GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN KONUSU

Gençlik Başımda Duman dizisinde Kısmetse Olur’da yer alan gelin ve damat dizisi de kendi karakterlerine hayat verecek; ancak senaristlerin yazdığı senaryo oynanacak. Oyuncular gerçek hayattı senaryolaştırmaya çalışacaklar zira gerçek hayattan isim soy isim dahil meslekler bile değişmeyecek.

Kanal D ekranlarında Production House’nin yapımında izleyici karşısına çıkarılacak Gençlik Başımda Duman dizisinin ağustos ayı sonunda ekranlara getirilmesi planlanıyor. Gençlik Başımda Duman dizisinin çekimleri Polonezköy’de kapatılan alanda devam ederken çekimler için 5 farklı alan da kiralandı.


Gençlik Başımda Duman dizisinin çekimleri başlamasına rağmen ismine ise bir türü karar verilemedi. Daha önce Gençlik Ateşi olarak açıklanan dizi sonrasında Kısmetse Olur dizisi olarak duyuruldu son olarak ise Gençlik Başımda Duman olarak çekimler yapıldı.

GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gençlik Başımda Duman dizisi ilk bölümü ile 23 Eylül’de saat 15.30’dan itibaren Tv8'ekranlarında izleyicisi karşısına çıkacak.

gençlik başımda dumn

GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN OYUNCU KADROSUNDAKİ İSİMLER…

Nur Erkoç Cimilli,

Batuhan Cimilli,

Erdem Dalfidan,

Daniela Grajdeanu,

Tolga Kulakçı,

Mehtap Taşkıran,

Emre Ubeyli,

Tuğçe Ergişi,

Cansel Çördük,

Leyla Keskin

QEQWRW

GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

21 ağustosta Kanal D ekranlarında başlayacağı açıklanan Gençlik Başımda Duman dizisi ile ilgili muamma devam ediyor. Yayın gününe 24 saat kalmasına rağmen hala Gençlik Başımda Duman dizisinin tanıtımı yapılmadı. Kaynaktan aldığımız bilgilere göre ise çekimler 1 aydan uzun süredir İstanbul’da bulunan yalıda devam ediyor.

Yine aldığımız kesin olmayan bir tüyoya göre çekim yapılan ev İstanbul’da deniz kıyısında ve önünde güzel bir bahçesi var. İşte Gençlik Başımda Duman dizisinin çekimlerinin devam eddiaiddia edilen ev.
EQWEQW

GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN EVİ NEREDE?

Daha önce bir çok sosyal medya paylaşımlarında Semih Kurtulmuş’un da Gençlik Başımda Duman oyuncu kadrosuna dahil olacağı iddia edilmişti; ancak Semih Kurtulmuş’un Tekirdağ’da olduğu ve çekimlere gitmediği yönünde haberler de var. Gençlik Başımda Duman tam liste oyuncu kadrosu için tıklayınız
Gençlik Başımda Duman Dizisi Şarkısı Müziği Tv8
Bir başka açıdan bakıldığında ise bir çok Kısmetse Olur izleyicisi de Gençlik Başımda Duman dizisini de izlemeyeceğini belirtiyor zira başrollerinde Emre ve Cansel’in olmasının bu diziyi kurtarmayacağı; bir çok başarılı dizi oyuncusunun aylarca oyunculuk eğitimi aldığını bu insanların oyunculuktan anlamayacaklarını ve dizinin bu yüzden de yayınlamaya başlamadığı gibi eleştirileri var.

GENÇLİK BAŞIMDA DUMAN NEDEN BAŞLAMADI?

Gençlik Başımda Duman dizisi kesin başlama tarihi belli oldu. Gençlik Başımda Duman 23 Eylül’de saat 15.30’da Tv8’ ekranlarında olacak.

WETERE

Kısmetse Olur yarışmacılarının yer aldığı Gençlik Başımda Duman dizisi ile ilgili belirsizlik devam ediyordu. bilindiği üzere Gençlik Başımda dizisinden aldığımız tüyolar da daha önce dizinin bayram öncesi yani 1 ağustosta başlayacağı ile ilgili haberler vardı. Zaten çekimlerde de oldukça fazla stok hazırlanmıştı; ancak sonradan bir karar alındı ve Gençlik Başımda Duman dizisinin muhtemelen geleceği için bayram sonrası başlamasına karar verildi.

WERWTWER

Gençlik Başımda Duman yapımcısı Haluk Şirin dizinin başlamasından sonra araya 10 günlük bayram tatili gireceği bu tatilde de dizinin reytinglerinin düşük olacağından yayınlanmayacağını ön gördü ve geç olsun da güç olmasın diyerek Gençlik Başımda Duman dizisini bayramdan sonraya bıraktırdı.

RWERWEWE
Diğer taraftan Gençlik Başımda Duman yapımcısı Haluk Şirin @halukss isimli Twitter sosyal medya hesabında Gençlik Başımda Duman dizisi takipçileri için bir soru yayınlandı? Haluk Şirin yapımcısı olduğu Gençlik Başımda Duman dizini için ne zaman başlayacağına karar veremediğini ve dizinin 4 eylül de mi 11 eylül de mi başlayacağına izleyicinin karar vermesine yardımcı olmasını istedi.

Tweet’e gelen yorumlar ise pek iç açıcı olmadı. Bayramın son günü olan 4 eylül reytinglerin düşük olacağını söyleyip 11 eylül iyi diyende 11 eylül çok geç diyen de var. Hatta hiç başlamasını istemeyen de bir kitle var. Sonuç olarak Gençlik Başımda Duman dizisi yayın tarihi Haluk Şirin’e de bırakılmadı ve 18 eylül kesin tarih olarak belirlendi.

Bir dizi eleştirmeni olarak bende Gençlik Başımda Duman dizisinin çok geç kalmadan 4 eylülde başlaması şart hemde Rabia’yı Tuğçe’yi görmek isteyen bir çok hayran var. Son olarak Hazal Babalık’ın ailesinin izin vermediği için Gençlik Başımda Duman dizisine katılamadığı ile ilgili tüyolar var ancak ne kadar doğru bilmiyorum

Kısmetse Olur Yarışmacıları ‘’Gençlik Başımda Duman’’ dizisinde! / VİDEO ile ilgili etiketler TV8 gençlik başımda duman kısmetse olur yarışmacıları başlangıç tarihi hangi oyuncular olacak nasıl bir konu işlenecek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.