Kısmetse Olur Melis burnuna estetik yaptırdı! İşte İnstagram'da paylaşım yapan estetikli Melis

Kısmetse Olur evinin Melis'i burnuna estetik yaptırdı. Melis estetikli halini de İnstagram hesabından paylaştı. Kısmetse Olur evinden Melis Buse Betkayan bu sefer de yaptırdığı estetik ameliyat ile gündeme geldi. İşte İnstagram'da beğeni rekoru kıran gelin adayının son hali...

Kısmetse Olur evindeki gelin adayı Melis Buse Betkayan, bu kez estetikli fotoğraflarıyla gündeme geldi. Melis estetik yaptırdıktan sonraki halini İnstagram hesabında paylaştı. Melis'in Kısmetse Olur yarışmasından hayranları İnstagram'da yayınladığı resmini beğeni yağmuruna tuttu.

Tv izleyicileri Melis'i yeni haliyle beğenecekler mi? Kısmetse Olur evinin popüler gelin adayı Melis Buse Betkayan, yeni halini ilk kez İnstagram hesabı üzerinden paylaştı. Magazin dünyası bu paylaşımları konuşuyor. Gelin adayının estetikli paylaşımları beğeni ve yorum rekoru kırdı. İşte, Kısmetse Olur gelin adayı Melis'in estetikli hali!

kAsmetse_olur_evi_melis

Melis Buse Betkayan, hem Kısmetse Olur evindeki hareketleri hem de instagram paylaşımları olay olmaya devam ediyor. Evin en sivri dilli gelin adayı Melis Buse Betkayan, bu kez estetikli fotoğraf paylaşımlarıyla gündeme geldi. İlk sezonda aradığı aşkı bulamadığı için ikinci kez eve dönen gelin adayının son paylaşımları beğeni ve yorum rekoru kırdı.

Kısmetse Olur'un popüler gelin adaylarından Melis Buse Betkayan burnu için estetik ameliyatı oldu. Birkaç gündür programda yer almayan ancak ameliyattan önceki görüntüleri ekrana verilen gelin adayı, yeni halini İnstagram hesabı üzerinden paylaştı. Sosyal medya hesabından sık sık fotoğraf paylaşan gelin adayının yüzündeki şişkinlik gözlerden kaçmadı. Estetikli fotoğraf yaklaşık 22 bin beğeni aldı. İşte, Melis Buse Betkayan'ın yeni hali!

Kısmetse Olur Melis burnuna estetik yaptırdı! İşte İnstagram'da paylaşım yapan estetikli Melis ile ilgili etiketler Instagram estetik Kısmetse Olur melis buse betkayan melis
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.