Kırgın Çiçekler final bölümünde neler yaşandı?

ATV'nin fenomen dizisi Kırgın Çiçeklerde sona gelindi. Yıllardır izleyici tarafından hayranlıkla izlenen dizi bu akşam yayınlanan son bölümü ile final yapıyor. Ekranların sevilen dizisinin 113.bölümde final yaparken neler yaşanacağı ise herkes tarafından merak ediliyor.Dizinin başrollerinde Biran Damla Yılmaz, Hazar Motan, Gökçe Akyıldız ve Aleyna Solaker gibi genç oyuncular bulunuyor. Kırgın Çiçekler final bölümünde neler yaşandı? Neden final yapıyor? Detaylar haberimizde.

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi bu akşam Kırgın Çiçekler 113. bölümü ile final yapıyor. ATV ekranlarının popüler dizisi izleyicilere her bölümünde duygusal sahneler yaşatıyordu. Beş yetimhanede olan kızların öyküsünü anlatan yapım her bölümünde yaşanan olaylar karşısında seyirci hüzünlenirken heyecanlı dakikalarda yaşıyor. Kırgın Çiçekler final bölümünde neler yaşandı? Neden final yapıyor? Merakla beklenen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

FINAL

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kızlar polisten kaçarken, Songül direksiyonun hakimiyetini kaybeder. Korkunç bir trafik kazası geçirerek hastaneye kaldırılırlar. Haberi alan herkes hastaneye koşar. Kızlar birer birer kendine gelirken, Songül'ün durumu kritiktir… Ölüm tehlikesi olduğunu öğrenince şok yaşarlar… Hastaneye gelen Ali taburcu olduklarında tutuklanacaklarını bildiği için çok üzgündür… Kızlar yolun sonuna geldiklerini fark eder…

112.BÖLÜM ÖZETİ

Bahçenin kazılmasıyla Yavuz'un cesedinin orada olmadığı anlaşılır. Kader paniğe kapılarak Yavuz'un yaşadığını iddia eder. Kızlar korku içinde kalır. Ali olayın iç yüzünü öğrenerek, kızları teslim olmaları için ikna eder. Kızlar hamile olduğu için Songül'ü olayın dışında tutarlar. Herkes sevdikleriyle vedalaşırken, Songül'ün kardeşlerini hapse göndermeye niyeti yoktur.

KIRGIN ÇİÇEKLER 111.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nazan'a gelen fotoğrafı gören kızlar korku içinde kalır. Sırlarını bilen biri vardır. Kader, Neriman Hanım'dan şüphelenerek onunla yüzleşir. Nazan susması karşılığında şantajcıya istediği parayı verir. Ali, Nazan'ın arabasında kan izlerini görünce, ondan şüphelenmeye başlar. Bahçenin kazılmasıyla Yavuz'un cesedinin yerinde olmadığı anlaşılır. Paniğe kapılan kızlar, ne yapacaklarını bilememektedir.

110.BÖLÜM ÖZETİ

Cemre, Meral, Songül ve Eylül, Yavuz'u kapının önünde kanlar içinde yatarken görünce şok olurlar. Kader dehşetle aşağı iner. Yavuz ölmüştür. Nazan sesleri duyup dışarı çıkar. Kızlar teslim olmak isteyince Nazan engel olur. Kader'in hapis yatacağını söyleyerek kızları korkutur. Yavuz'un cesedini ortadan kaldırmak için plan yaparlar. Babasının birden ortadan kayboluşuna anlam veremeyen Serkan, Ali'den yardım ister. Kızlar bu sırrı sonsuza kadar saklamak için yemin ederler…

sonn

109.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Serkan, Nazan'la yüzleşir. Defne, Yavuz'un babaları olduğunu öğrenir. Nazan, Yavuz'un gerçek yüzünü bildiği için korku içindedir. Bütün karşı çıkmalarına rağmen Yavuz evlerine yerleşir. Evi satılmak üzere olan Kader zor durumdadır. Yavuz yardım edeceğini söyleyince adamın iyi niyetli olduğuna inanır. Olaylar kimsenin tahmin edemeyeceği bir noktaya sürüklenince herkes büyük şok yaşar.

ÖZGÜR ÇEVİK

Beş yaşına kadar İstanbul'da büyüyen Çevik; ilkokulu Amasya, ortaokulu Lüleburgaz, liseyi ise Bingöl ve İzmit'te Kocaeli Anadolu Lisesi'nde okudu.

1999 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümünü kazanarak tekrar döndüğü İstanbul'da, eğitimle birlikte müzik çalışmalarına da devam etti. 2007'de mezun oldu.

Çevik 2004 yılında Akademi Türkiye yarışması ile tanındı. 2004-2007 yayın döneminde ekrana gelen Yabancı Damat dizisinde Niko karakterini canlandırdı. Avrupa Yakası'nda ise 150. bölüm'de konuk oyuncu olarak katıldı. Manav Özgür karakterini canlandırdı. Kavak Yelleri dizisinde konuk oyuncu olarak kendi ismi ile oynadı. Show TV'de "Gece Sesleri" adlı dizide başrol canlandırdı ve ardından "Balkan Düğünü"nde oynadı.Oyuncu şimdilerde ise Atv'de yayınlanan 'Kırgın Çiçekler' adlı dizide 'Toprak' rolünde başrol oyuncusudur.

GÖKÇE AKYILDIZ

30 Ekim 1992 yılında Sinop'ta doğdu. Dört çocuklu bir ailenin üçüncü çocuğudur.Çocukluk döneminde oyunculuğa olan ilgisini belli eden.Gökçe Akyıldız, İlk olarak 2002 yılında yayınlanan Bir Tutam Baharat filminde Saime karakterini canlandırmış.

Olup sonrasında STV ekranlarında yayınlanan Sırlar Dünyası, Büyük Buluşma ve Beşinci Boyut gibi dizilerde yer almıştır.2005 yılında farklı bir çalışma ile Zeynep dizisinde yer almıştır.2006 yılında Ezo Gelin dizisinde Tekgül karakterini canlandıran oyuncu.

Parmaklıklar Ardında, Gazi ve Kollama gibi yapımlarda da kamera karşısına geçmiştir.2011 yılında yayınlanan Hayat Devam Ediyor dizisi ile asıl çıkışını yakalamış ve sonraki süreçte Kötü Yol, Bizim Okul gibi dizilerde yer almıştır.

2013 yılında başlayan Fatih Harbiye dizisinde Aslı karakterini canlandırmış.Dizi 2014 yılında final yapmıştır. Şimdi ise atv ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisinde Songül karakterini canlandırıyor.Ayrıca Lipton reklamında oynamıştır.

KIRGIN ÇİÇEKLER

Kırgın Çiçekler, 29 Haziran 2015 tarihinden beri atv'de yayınlanan bir dram, gençlik ve aile dizisidir. Başrollerini; İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Hazar Motan, Çağla Irmak ve Aleyna Solaker paylaşmaktadır.

İlk bölümü 29 Haziran 2015 tarihinde yayınlanmıştır. Dizi, 12 Ocak 2016 tarihinde Engelsiz Yaşam Vakfı En İyi Dram ödülünü almıştır.
Eylül 16 yaşında bir genç kızdır. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiştir. Küçük bir gecekondu da annesi Mesude,kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal ile birlikte yaşamaktadır. Eylül Kemal'in tacizine uğrar. Durumu annesine anlatır. Annesi Eylül'e inanmayıp onu yetimhaneye verir. Eylül'ün o günden sonra yetimhane günleri başlar. Eylül'ün kaldığı odadaki 4 kız ile aralarındaki bağ hiç kopmaz.

Dizi 5 kızın hayata karşı mücadelelerini ve anne baba özlemlerini anlatmaktadır.

Kırgın Çiçekler final bölümünde neler yaşandı? ile ilgili etiketler kırgın çiçekler 113final bölümünde neler yaşandı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.