Kırgın Çiçekler 71. yeni bölüm izleyiciyi ekrana kilitleyecek| Kırgın Çiçekler 71. bölüm fragmanı

Kırgın Çiçekler 69. yeni bölüm izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek. Pazartesi akşamları ekrana gelen Kırgın Çiçekler dizisinde heyecan dorukta. Kırgın Çiçekler 71. bölüm fragmanı da yayınlandı. Kırgın Çiçekler 71. yeni bölümde Kemal vahşeti sürüyor. Kırgın Çiçekler son bölümde Kemal tarafından kaçırılan Eylül, üvey babasının elinden kurtulmak için her yolu dener ve kaçar. Kırgın Çiçekler 71. bölüm fragmanında patlayan silah Eylül'ün arkadaşlarını yasa boğacaktır. İşte Kırgın Çiçekler 71. yeni bölüm özeti ve fragmanı...

Kırgın Çiçekler 71. yeni bölüm izleyicisi bu akşam adeta şoke olacak. Kırgın Çiçekler dizisinin yeni bölümüne Eylül ve Kemal'in ormandaki görüntüleri damga damga vuracak. Her hafta farklı bir dramla izleyici karşısına çıkan Kırgın Çiçekler 71. bölüm fragmanı da dizinin meraklıları tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

Bu akşam yayınlanacak Kırgın Çiçekler 71. yeni bölüm yine büyük bir drama sahne olacak. Kemal, elinden kaçırdığı Eylül'ün arkasından silah doğrultuyor. Kırgın Çiçekler 71. bölüm fragmanında patlayan silahın ardından genç kızın arkadaşları yasa boğuluyor. Peki, Kırgın Çiçekler 71. bölüm fragmanında Eylül ölecek mi? İşte Kırgın Çiçekler 71. yeni bölüm özeti ve fragmanı...

KIRGIN ÇİÇEKLER 71. BÖLÜM ÖZETİ

Kırgın Çiçekler yeni bölümünde Eylül kendini büyük bir tehlikeye atarak Kemal'i yaralayıp kaçar. Kemal'in elinden bir şekilde kurtulan Eylül, ormanda kaybolur. Kısa sürede kendisine gelen Kemal, elindeki tüfekle peşinden gidiyor ve bir süre devam eden kovalamaca Eylül'ün yakalanmasıyla son bulur. Songül'ün okula geri döneceğini öğrenen Selin, Zehra'yı tehdit eder. Güney ve Songül'ü ayıracak bir yol bulmasını ister. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanında Kemal'in elindeki tüfekin patlaması ve Feride'nin aldığı telefondan sonra perişan olması ise büyük merak uyandırıyor. Peki, Eylül vurulacak mı? İşte, tüm bu gelişmelerin detaylarını gözler önüne seren Kırgın Çiçekler 71. bölüm fragmanı!

krgnn

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kırgın Çiçekler son bölümde Kemal, Eylül'ü ıssız bir yere getirip, hazırladığı odaya kapatır. Kızlara zorla mektup yazdırarak Atakan'la kaçtığını söyletir. Herkes Eylül'ün gerçekten kaçtığını düşünmektedir. Feride polise haber vererek arama çalışmalarını başlatır. Sadullah, Songül'e oda cezası verir. Zehra, Songül'ün okulunu değiştirmesi için baskı yapar. Mert'in annesi davadan vazgeçmesi için Meral'e para teklif eder. Mesude'nin bir şekilde Eylül'ü kaçırdığını anlatmasından korkan Kemal, Mesude'yi kimsenin bilmediği bir bakım evine yerleştirir. Eylül, Kemal'den kurtulmak için bir çare düşünmek zorundadır.

OYUNCULAR

Özgür Çevik (Toprak)

Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

İpek Karapınar (Feride)

Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.