Kırgın Çiçekler 10 Nisan yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kemal palyaço kılığında...

Kırgın Çiçekler 10 Nisan pazartesi günü 79. yeni bölüm ile ekranlara gelecek. Sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı internette yayınlandı. Kemal palyaço kılığında partiye katılacak ve küçük kızı kaçıracak. Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti haber detayda.

Kırgın Çiçekler 10 Nisan'da 79. yeni bölüm ile ekranlarda olacak. Dizinin son bölümünde aksiyon yüksekti. Kemal yeni bölümde palyaço kılığına girip partiye katılıyor. Palyaço kılığındaki Kemal küçük Büşra'yı kaçırmayı başarıyor. Eylül kardeşini bulabilecek mi? Kırgın Çiçekler son bölümde ayrıca Atakan tefeciler tarafından kaçırılmış ve yanında Songül olmasına rağmen dayak yemişti.Kırgın Çiçekler yeni bölümde neler olacağı, son bölüm özeti ve fragmanı haber detayda...

Kırgın Çiçekler son bölümde Kemal'in Eylül'ü ve arkadaşlarını rahat etmeye devam etmesi intikamını almak için yeni adımlar atacağını gösterdi. Sevdiği çocuktan istediği yanıtı alan Eylül, Serkan'ın da kendisine aşık olduğunu öğrenince mutluluktan ağlamaya başladı. Kırgın Çiçekler'de 10 Nisan'da palyaço kılığına giren Kemal'in Eylül ve Büşra'nın yanına giderek planını uygulamaya koyacağı anlaşıldı. Büşra'yı kaçıran Kemal'in Eylül'den ne isteyeceği ise gelecek haftayayınlanacak olan yeni bölümde ortaya çıkacak.

Cenaze töreninin sona ermesinin ardından Eylül’ün annesinin mezarına giden Kemal, mezara sarılarak ağlayınca herkesi şaşırttı. Tefecilerin adamları Songül ve Atakan’ı mekanlarına götürerek borçlarını ödemeleri için baskı yapacak. İşte, sevilen dizinin 3 Nisan’daki bölümünün tanıtım videosu…

Kırgın Çiçekler 79. Bölüm Fragmanı

KIRGIN ÇİÇEKLER'DE EYLÜL SERKAN’IN KARŞISINA ÇIKIYOR

Serkan’ın Eylül’e soğuk davranmasının ardından onun karşısına çıkarak hesap sormak isteyen Eylül, Sekan’a “Bana bak ve beni sevmediğini söyle” dedi. Serkan’ın gözlerinin içerisine bakarak onu sevmediğini söyleyecek kadar cesaretinin olmadığını düşünen genç kız Serkan’dan gelen “Seni seviyorum Eylül” yanıtı ile bu kez mutluluktan ağladı.

KIRGIN_AAAEKLER_KEMAL_PALYAAO_KILIAINDA

KIRGIN ÇİÇEKLER'DE ÖNCEKİ HAFTALARDA NELER OLDU?

Mesude'nin ölümü gündem olurken annesine söyledikleri nedeniyle pişman olan Eylül'ü arkadaşları teselli etti. Güney'in tefecilerden para aldığı bölümde Serkan, Eylül'ün doğum gününü kutlarken Kemal'in Mesude'ye vedası oldukça şaşırttı. Kendilerinden intikam almak için dönen Kemal, mezarlıkta gözyaşları içerisinde kaldı. Annesinin tüm isteklerine rağmen kendisini affetmeyerek yanından ayrılan Eylül ise annesinin o halde görünce "Affettim, ne olur uyan" diyerek ağlamaya başladı. Doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan annenin ölümü ise 27 Mart'taki bölüme damga vurdu.

Kırgın Çiçekler 10 Nisan yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kemal palyaço kılığında... ile ilgili etiketler kırgın çiçekler 10 nisan son bölüm yeni bolüm
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.