Kim Kardashian’a sürpriz... Üçüncü bebek mi geliyor?

Kardashian’lar dendiğinde kalabalık ve birbirini her zaman kollayan ve birbirine bağlı bir aile akla geliyor. Birbirlerinin en iyi arkadaşları olan kardeşler bunu her fırsatta dile getirirken, böyle bir ailede büyüyen Kim Kardashian’ın büyük ve kalabalık aile isteği sürpriz değil. Bu istek doğrultusunda Kim Kardashian'ın taşıyıcı anne olarak tuttuğu kadının hamile olduğu ortaya çıktı.

Kim Kardashian Paris'te yaşadığı üzücü olayın ardından ailesini büyütme kararı almıştı. Büyük bir aile istediğini ve çocuklarıyla olan bağını her fırsatta gösteren Reailty programında 3. hamileliğin hayati risk taşıdığını öğrendiğinde taşıyıcı anne arayışlarına başlayan Kim Kardashian'ın geçtiğimiz aylarda ajans aracılığıyla bir taşıyıcı anne ile anlaştığı ortaya çıkmıştı.

TAŞIYICI ANNE 4500 DOLAR ALACAK

Görünen o ki Kardashian-West ailesi vakit kaybetmemiş, çünkü son haberlere göre taşıyıcı anne 3 aylık hamile! San Diego'da yaşayan 20'li yaşlarındaki taşıyıcı anneye 45000 Dolar ödeyecek olan ünlü yıldızdan henüz resmi bir açıklama gelmezken haberler doğruysa 2018 Ocak ayında üçüncü bebeğini kucağına alacak olan Kim için tüm hayranları da aynı heyecanı duyacak.

yutyAty

Kim Kardashian’a sürpriz... Üçüncü bebek mi geliyor? ile ilgili etiketler Kim Kardashian Bebek taşıyıcı anne sürpriz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.